Google Play Musik endelig i Danmark

6

Efter to og et halvt års ventetid får danskerne nu adgang til musik på Google Play – helt uden begræsninger.

Google Play Musik
Google Play Musik

Google har i løbet af natten åbnet op for sluserne til Google Play Musik herhjemme. Det betyder, at du nu kan købe sange og albums gennem Googles onlinebutik. Udvalget er på godt 20 millioner sange, og det lader til at være både aktuelt og desuden byde på meget lokalt indhold.

Selvom rigtigt mange mennesker stadig foretrækker, at købe deres musik, er der ingen vej uden om streaming-tjenesterne – og det ved Google også godt. Derfor byder Google Play Musik ligeledes på en streaming-tjeneste, der giver adgang til alt indhold i butikken.

Tjenesten hedder All Access – “Fri adgang” herhjemme – og koster i skrivende stund 79 kroner om måneden. Det skal siges, at der er tale om et introduktionstilbud, der gælder frem til den 15. august i år. Herefter vil prisen stige til 99 kroner om måneden.

Google byder på en 30-dages gratis prøveperiode, så man kan afprøve det hele inden, man forpligter sig til noget.

Podcast: Fra vinyl til iTunes – musikkens historie

Vi har taget et hurtigt kig på sagerne, og det fungerer rigtig godt. Det er ganske vist også to og et halvt år siden Google Play Musik oprindeligt blev præsenteret, så Google har haft rigelig tid til at afprøve tjenesten på bl.a. amerikanerne og finpudse oplevelsen.

Google Play Musik findes i en applikation til både Android og iOS, og man kan desuden lytte til sine sange gennem en hvilken som helst moderne browser. Og ja – det fungerer naturligvis med Chromecast, så du kan lytte til din musik gennem højttalerne i stuen.

Her er hvad du ikke får med gratis Spotify

Mere til historien

Googles musiktjeneste har et udvalg på omkring 20 millioner titler og danskerne er parate til at lytte. Over et år er antallet af online-abonnementer steget med 60 procent, viser en undersøgelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer