Xiaomi solgte 190 millioner smartphones i 2021

Xiaomi gør lidt væsen af sig på det danske marked, hvor Xiaomi 12-serien snart lander i handlen. På verdensplan solgte de 190 millioner enheder i 2021.

Xiaomi 12 Pro
Xiaomi 12 Pro er den nyeste topmodel fra Xiaomi, som kom på markedet i Kina lige inden nytår 2021 (Foto: Xiaomi / MereMobil.dk)

Xiaomi har netop frigivet deres seneste regnskab og tallene ser flotte ud. I forhold til 2020 så har de haft en vækst på 33,5 procent, når det kommer til omsætningen.

Det var særligt på smartphone-delen, at det gik rigtig godt. 190,3 millioner enheder blev solgt på verdensplan, hvilket er 30 procent flere end i 2020. og 24 millioner af disse var i premium-segmentet, dette var en forbedring på 160 procent sammenlignet med 2020.

Nye billige Xiaomi Redmi-modeller er klar til det danske marked

Xiaomis popularitet på verdensplan kan også ses ved, at de efterhånden er blandt de 5 bedste producenter på 62 forskellige markeder på verdensplan. Og på 14 af disse er de endda den bedst sælgende smartphone-producent. Det skriver GSMArena.com.

Der er næsten heller ikke et elektronisk produkt, som Xiaomi ikke står bag. Du kan nemlig finde alt fra robotstøvsuger, tablet, høretelefoner, elektrisk løbehjul, højtalere, Android TV og meget andet. Resultaterne fra 2021 viser også, at omsætningen af disse andre smartenheder steg med mere end 26 procent i forhold til året før.

Xiaomi 12-serien er endelig klar til danskerne

Så selvom du måske ikke kender Xiaomi så godt endnu, så er der ingen tvivl om, at de altså ikke er ”hvem som helst”. I august 2021 skrev vi, at de havde fået mere hyldeplads herhjemme og der er ingen tvivl om, at deres synlighed kan risikere at blive endnu større den kommende tid.

Smartphonesalget for andet kvartal 2021 (Kilde: Canalys)

På verdensplan havde Xiaomi mellem 13-16 procent af markedet afhængig af kvartalerne på verdensplan, hvilket også medførte de i andet kvartal var andenstørste smartphone-producent.

Sådan er Xiaomi Redmi-mellempris telefonen

Mere til historien

Xiaomi har været på det danske marked (ved danske operatører) siden 2018, men kampen for at få de danske mobilkøbere til at opdage dem er lang. Huawei gjorde det og det kan Xiaomi måske også?

Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Xiaomi 13-serien er officiel - læs om Xiaomi 13 Pro her

Den længe ventede flagskibsserie fra Xiaomi er nu officiel. Se specifikationerne på Xiaomi 13 Pro og Xiaomi 13.

(mere…)
Xiaomi 13 klar til lancering på søndag

Xiaomi udskød deres lancering af Xiaomi 13-serien. Nu er planen, at annoncerer telefonerne på søndag.

(mere…)
Xiaomi runder kæmpe milepæl

Xiaomi har netop afsløret, at de har solgt 72 mio. af Redmi Note i Indien siden 2014, men nu er en global milepæl nået.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram