Nye billige Xiaomi Redmi-modeller er klar til det danske marked

Xiaomi vil sparke døren ind til det danske marked. Det sker med to nye modeller, som begge er prissat under 3.000 kroner. Stort set alle operatører bakker op.

Xiaomi Redmi Note 11 (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 (Foto: Xiaomi)

I starten af året var Xiaomi klar med annonceringen af deres nye Xiaomi Redmi-modeller, men den danske pris og tilgængelighed var på daværende tidspunkt ikke oplyst.

Xiaomi er nu klar med de danske priser og salgsstart.

Vi ser hernærmere på de to nye Xiaomi Redmi Note 11 og Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - under 3.000 kroner

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G koster 2.890 kroner (Foto: Xiaomi)

Med Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G får man en skærm på 6,67 tommer af typen AMOLED. Den har Full HD+ opløsning (2400 x 800 pixels) og 120 Hz opdateringshastighed.

ANMELDELSE: Sådan er Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Elsker du at spille på din smartphone, kan du ligeledes glæde dig over, at den har op til 360 Hz berøringssampling hastighed - touchoverfladen afløses 360 gange per sekund, hvilket er betydeligt mere end på flere konkurrerende produkter.

Skærmen på fronten er dækket med Gorilla Glass 5. 

Processoren er en Snapdragon 695 processor fra Qualcomm. Den har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G bliver tilgængelig i farverne Graphite Gray, Polar White og Atlantic Blue.

Kameraet er et triple-kamera med en hovedsensor på 108 megapixels, 8 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels makrokamera.

Batteriet har 5.000 mAh kapacitet og der medfølger en 67 watts turbooplader, som kan lade batteriet til en dags brug på kun 15 minutter. 

Du kan købe Redmi Note 11 Pro 5G for 2.890 kroner uden abonnement.

Redmi Note 11 Pro 5G kan købes hos Elgiganten, Power, Bilka, ProShop, YouSee, Telmore, Telia, Call Me, Telenor, CBB Mobil, 3 og Oister. 

I forsalgsperioden, som er fra 7. marts til 20. marts 2022, medfølger desuden et par earbuds, Redmi Buds Pro 3, til en værdi på 499 kroner. 

Redmi Note 11 Pro ligner en konkurrent til OnePlus Nord CE 2.

Xiaomi Redmi Note 11 - under 2.000 kroner

Xiaomi Redmi Note 11 (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 er prissat til 1.990 kroner uden abonnement (Foto: Xiaomi)

Redmi Note 11 Pro 5G har også en lillebror, som hedder Redmi Note 11. Her får du en 6,43 tommer skærm med Full HD-opløsning. Den har op til 90 Hz opdateringshastighed på skærmen og op til 180 Hz berøringssampling - aflæsninger af touchoverfladen per sekund.

Kameraet kommer med hendholdsvis en 50 megapixels hovedsensor, 8 megapixels ultravidvinkel, 2 megapixels makrosensor og 2 megapixels dybde sensor. Frontkameraet er på 13 megapixels.

Processoren er en Snapdragon 680 fra Qualcomm.

LÆS OGSÅ: Xiaomi klar med nyt smartwatch – Xiaomi Watch S1

Ligesom dens storebror er batteriet også på Redmi Note 11 på 5.000 mAh. Den understøtter 33 watts hurtigopladning og en sådan oplader medfølger i salgsæsken.

Redmi Note 11 kommer med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 

Hos lillebroderen Redmi Note 11 satses der lige knapt så meget på, som der gør på Redmi Note 11 Pro 5G, som forhandles bredt.

Redmi Note 11 har en pris på 1.990 kroner uden abonnement. Den forhandles hos Elgiganten, Power, Bilka og ProShop. Er du rigtig hurtig, kan du i en lille forsalgsperiode fra den 24. februar til 27. februar 2022 få den for 1.790 kroner uden abonnement.

…der medfølger også 

Vælger du at købe en af de to nye Redmi Note 11 produkter, så medfølger seks måneders skærmgaranti og to måneders YouTube Premium abonnement. Xiaomi og YouTube har indgået et samarbejde, som du kan læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Xiaomi er klar med en Galaxy S22-konkurrent i år

Andet end smartphones…

Xiaomi er meget mere end smartphones og dagens nordiske lancering viste også andre produkter end netop smartphones.

Xiaomi præsenterede deres nye Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro, som koster 2.999 kroner. Samt Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, der har en pris på 2.599 kroner.

GUIDE: Robotstøvsuger: Tænk over dette før du køber

Mere til historien

Xiaomi har solgt mere end 240 millioner enheder i Redmi-smartphonefamilien på globalt plan, så der er fra starten store forventninger til den nye Redmi Note 11-serie. Foruden Redmi-serien har Xiaomi også solgt mange andre smartphone-modeller.

Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Xiaomi 12 test - lille telefon med store kræfter

TEST: Vil du have en telefon med flagskibskræfter, men er ikke villig til at betale flagskibspriser, så er Xiaomi 12 et kig værd.

(mere…)
Min mening om Xiaomi Redmi Note 11 Pro

EP108: Jagter du en telefon til lidt under 3.000 kroner, så er Xiaomi Redmi Note 11 Pro måske et bud? Her får du min mening på nogle få minutter.

(mere…)
Xiaomi er bedst lige nu

VIDEO: Xiaomi 12 Pro er den bedste Android-telefon netop nu. Se testen af den nye topmodel her.

(mere…)
Xiaomi 12 Pro test | den svedigste topmodel

TEST: Xiaomi slår Samsung, OnePlus og Motorola på målfoto. Læs min Xiaomi 12 Pro test så ved du, hvorfor dette er en vindermobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram