Xiaomi klar med Redmi Note 11-serien

Xiaomi har lanceret deres første smartphones i år. Redmi Note 11-serien inkluderer fire nye enheder. Læs mere om dem her.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (Foto: Xiaomi)

Xiaomi er fortsat et rimeligt ”uskrevet” blad på det danske marked. Nogle af modellerne kan købes, men det er trods alt langt fra alle og kun få steder, at produkterne kan købes. Men på verdensplan er det noget andet.

Xiaomi oplyste i sidste uge, at de har solgt mere end 240 millioner enheder af deres Redmi-familie. Dertil kommer flere andre smartphone-serier. De er også klar med en masse nye modeller til 2022.

Til at starte med har Xiaomi præsenteret deres Redmi Note 11-serie, som består af fire modeller.

Redmi Note 11-serien tilbyder en kraftfuld teknologi og høj ydeevne i en ny og lavere prisklasse end det, som man normalt forbinder med flagskibsmodeller.

Redmi Note 11-serien består, som tidligere nævnt, af fire modeller. To af disse er Redmi Note 11 Pro 5G og Redmi Note 11 NFC, der begge vil blive lanceret i Norden i nær fremtid.

De øvrige modeller hedder Redmi Note 11 Pro og Redmi Note 11S, men det tyder ikke på, at de bliver en del af vores marked. Du kan læse mere om disse på The Verge.

Redmi Note 11 Pro 5G

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (Foto: Xiaomi)

Note 11 Pro 5G er den absolutte topmodel i serien og kommer med en Qualcomm Snapdragon 695 processor med 5G-understøttelse. Skærmen er på 6,67 tommer og har 120 Hz opdateringshastished, samt 1080p opløsning. Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter 67 watts hurtigopladning.

Dens fysiske mål er 164,19 mm x 76,1 mm x 8,12 mm og vægten er 202 gram.

Kameraet er et triple-kamera, som har 108 megapixels hovedsensor, samt 8 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels macrokamera. Frontkameraet er på 16 megapixels. 

Den kommer i varianter med 6 GB RAM og 64 eller 128 GB intern hukommelse, samt en med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Telefonen kommer i farverne Graphite Gray, Polar White og Atlantic Blue.

Redmi Note 11 NFC

Xiaomi Redmi Note 11 (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Redmi Note 11 (Foto: Xiaomi)

Skærmen på Redmi Note 11 NFC er på 6,43 tommer og skærmen er en AMOLED-DotDisplay med 1080p opløsning. Den har 90 Hz opdateringshastighed. Processoren er en Snapdragon 680.

Kameraet på denne er et quadkamera med en 50 megapixels hovedsensor, 8 megapixels ultravidvinkel, 2 megapixels makrosensor og 2 megapixels dybde sensor. Frontkameraet er på 13 megapixels.

De fysiske mål på enheden er 159,87 mm x 73,87 x 8,09 mm og vægten er på 179 gram. 

Ligesom på Redmi Note 11 Pro 5G, så har denne også et 5.000 mAh batteri, men det understøtter ”kun” 33 watts hurtigopladning via kabel.

Redmi Note 11 NFC kommer i tre forskellige varianter: 4 GB RAM og 64 GB internhukommelse, 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse eller den største konfiguration med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Telefonen bliver tilgængelig i farverne Graphite Gray, Twilight Blue og Star Blue.

Pris og tilgængelighed

Der er ingen forlydender om pris og salgsstart i Danmark, men den har en pris på mellem 329 og 379 dollars alt efter hvilken konfiguration, som der er tale om.  

Redmi Note 11 koster fra 179 til 229 dollars.

De danske priser er ikke oplyst.

Du kan finde de fulde specifikationslister herunder.

Det er i skrivende stund ikke meldt ud, hvilke forhandlere der får dem på hylderne. Ej heller om alle farver og konfigurationer bliver tilgængelige på det danske marked. 

Specifikationsliste Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G og Xiaomi Note 11 (Kilde: Xiaomi)
Specifikationsliste Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G og Xiaomi Note 11 (Kilde: Xiaomi)

SE OGSÅ: Se udvalget af Xiaomi Redmi hos Telia Sponseret link

Mere til historien

I forbindelse med præsentationen af de nye modeller fremviste Xiaomi også den kommende version af deres styresystem MIUI 13, som blandt andet introducerer funktionen Liquid Storage. Xiaomi præsenterede desuden Xiaomi Smart Air Purifier 4, der skal være med til at give et godt indeklima.

Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram