Xiaomi er klar med en Galaxy S22-konkurrent i år

Kinesiske Xiaomi vil inden udgangen af i år præsentere en konkurrent til Samsung Galaxy S22.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er en af de nyere Xiaomi-telefoner. Du kan se mere om Xiaomi-produkterne her (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi 12 er navnet på en telefon, der beskrives som en konkurrent mod Samsung Galaxy S22, som kommer i begyndelsen af 2022.

Nu forlyder det, at Xiaomi 12 præsenteres den 28. december 2021 i Kina. I første kvartal 2022 vil Xiaomi 12 rulle ud på det globale marked, skriver Androidcentral med kilde i Xiaomi. Dette er i tråd med tidligere rygter.

Præcis hvornår Xiaomi 12 kommer til vores markedsområde er ukendt, men der gættes på, at Mobile World Congress i slutningen af februar bliver platformen for afsendelsen.

Forgængeren, Xiaomi Mi 11 blev præsenteret i december 2020 i Kina og globalt i marts. Derfor er den rygtede timing for Xiaomi 12 nok heller ikke helt skæv.

LÆS OGSÅ: Du skal smide din kinesiske telefon ud

Xiaomi 12 vil være baseret på Qualcomm Snapdragon 8-chipsettet, som også OnePlus 10 Pro vil benytte. Du kan læse mere om OnePlus 10 Pro her.

Det er ikke bekræftet om Xiaomi 12 kommer på det danske marked.

RYGTE: Xiaomi 12 kommer med 100 watt opladning

Ekspert: Overvej om du vil eje en telefon fra Kina

Mere til historien

Tidligere har Xiaomi-telefoner haft ”Mi” i navnet, men i forbindelse med en simplificering af varemærket blev det tidligere annonceret, at produkterne fremover vil hedde f.eks. ”Xiaomi 12” uden for Kina.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram