Xiaomi er klar med en Galaxy S22-konkurrent i år

2

Kinesiske Xiaomi vil inden udgangen af i år præsentere en konkurrent til Samsung Galaxy S22.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er en af de nyere Xiaomi-telefoner. Du kan se mere om Xiaomi-produkterne her (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi 12 er navnet på en telefon, der beskrives som en konkurrent mod Samsung Galaxy S22, som kommer i begyndelsen af 2022.

Nu forlyder det, at Xiaomi 12 præsenteres den 28. december 2021 i Kina. I første kvartal 2022 vil Xiaomi 12 rulle ud på det globale marked, skriver Androidcentral med kilde i Xiaomi. Dette er i tråd med tidligere rygter.

Præcis hvornår Xiaomi 12 kommer til vores markedsområde er ukendt, men der gættes på, at Mobile World Congress i slutningen af februar bliver platformen for afsendelsen.

Forgængeren, Xiaomi Mi 11 blev præsenteret i december 2020 i Kina og globalt i marts. Derfor er den rygtede timing for Xiaomi 12 nok heller ikke helt skæv.

LÆS OGSÅ: Du skal smide din kinesiske telefon ud

Xiaomi 12 vil være baseret på Qualcomm Snapdragon 8-chipsettet, som også OnePlus 10 Pro vil benytte. Du kan læse mere om OnePlus 10 Pro her.

Det er ikke bekræftet om Xiaomi 12 kommer på det danske marked.

RYGTE: Xiaomi 12 kommer med 100 watt opladning

Ekspert: Overvej om du vil eje en telefon fra Kina

Mere til historien

Tidligere har Xiaomi-telefoner haft ”Mi” i navnet, men i forbindelse med en simplificering af varemærket blev det tidligere annonceret, at produkterne fremover vil hedde f.eks. ”Xiaomi 12” uden for Kina.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer