Xiaomi er klar med en Galaxy S22-konkurrent i år

Kinesiske Xiaomi vil inden udgangen af i år præsentere en konkurrent til Samsung Galaxy S22.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er en af de nyere Xiaomi-telefoner. Du kan se mere om Xiaomi-produkterne her (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi 12 er navnet på en telefon, der beskrives som en konkurrent mod Samsung Galaxy S22, som kommer i begyndelsen af 2022.

Nu forlyder det, at Xiaomi 12 præsenteres den 28. december 2021 i Kina. I første kvartal 2022 vil Xiaomi 12 rulle ud på det globale marked, skriver Androidcentral med kilde i Xiaomi. Dette er i tråd med tidligere rygter.

Præcis hvornår Xiaomi 12 kommer til vores markedsområde er ukendt, men der gættes på, at Mobile World Congress i slutningen af februar bliver platformen for afsendelsen.

Forgængeren, Xiaomi Mi 11 blev præsenteret i december 2020 i Kina og globalt i marts. Derfor er den rygtede timing for Xiaomi 12 nok heller ikke helt skæv.

LÆS OGSÅ: Du skal smide din kinesiske telefon ud

Xiaomi 12 vil være baseret på Qualcomm Snapdragon 8-chipsettet, som også OnePlus 10 Pro vil benytte. Du kan læse mere om OnePlus 10 Pro her.

Det er ikke bekræftet om Xiaomi 12 kommer på det danske marked.

RYGTE: Xiaomi 12 kommer med 100 watt opladning

Ekspert: Overvej om du vil eje en telefon fra Kina

Mere til historien

Tidligere har Xiaomi-telefoner haft ”Mi" i navnet, men i forbindelse med en simplificering af varemærket blev det tidligere annonceret, at produkterne fremover vil hedde f.eks. ”Xiaomi 12” uden for Kina.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Xiaomi bekræfter Xiaomi 12 Lite i fire farver

Xiaomi har bekræftet, at en lillebror til Xiaomi 12-serien er på vej. Telefonen hedder Xiaomi 12 Lite og kommer i en række farver.

(mere…)
Her er Xiaomis første Leica-telefoner

Leica-logoet kommer nu på en serie af Xiaomi-telefoner. Desværre er Xiaomi 12S-serien ikke planlagt til en dansk lancering.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram