Xiaomi er klar med en Galaxy S22-konkurrent i år

Kinesiske Xiaomi vil inden udgangen af i år præsentere en konkurrent til Samsung Galaxy S22.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er en af de nyere Xiaomi-telefoner. Du kan se mere om Xiaomi-produkterne her (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi 12 er navnet på en telefon, der beskrives som en konkurrent mod Samsung Galaxy S22, som kommer i begyndelsen af 2022.

Nu forlyder det, at Xiaomi 12 præsenteres den 28. december 2021 i Kina. I første kvartal 2022 vil Xiaomi 12 rulle ud på det globale marked, skriver Androidcentral med kilde i Xiaomi. Dette er i tråd med tidligere rygter.

Præcis hvornår Xiaomi 12 kommer til vores markedsområde er ukendt, men der gættes på, at Mobile World Congress i slutningen af februar bliver platformen for afsendelsen.

Forgængeren, Xiaomi Mi 11 blev præsenteret i december 2020 i Kina og globalt i marts. Derfor er den rygtede timing for Xiaomi 12 nok heller ikke helt skæv.

LÆS OGSÅ: Du skal smide din kinesiske telefon ud

Xiaomi 12 vil være baseret på Qualcomm Snapdragon 8-chipsettet, som også OnePlus 10 Pro vil benytte. Du kan læse mere om OnePlus 10 Pro her.

Det er ikke bekræftet om Xiaomi 12 kommer på det danske marked.

RYGTE: Xiaomi 12 kommer med 100 watt opladning

Ekspert: Overvej om du vil eje en telefon fra Kina

Mere til historien

Tidligere har Xiaomi-telefoner haft ”Mi" i navnet, men i forbindelse med en simplificering af varemærket blev det tidligere annonceret, at produkterne fremover vil hedde f.eks. ”Xiaomi 12” uden for Kina.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Her er Xiaomi 13 serien – de nye 2023-modeller

OVERBLIK: Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Lite kommer til Danmark i marts. Tjek den nye telefonserie her.

(mere…)
Xiaomi 13 Lite lækket før lancering

En ny model i Xiaomi 13-serien ventes, at se dagens lys når Xiaomi afslører Xiaomi 13-serien. Se billeder og specifikationer på Xiaomi 13 Lite her.

(mere…)
Dynamic Island fra iPhone kommer nu til Android

På iPhone 14 Pro fik Dynamic Island meget opmærksomhed. Nu er den første Android-telefon snart klar med en lignende funktion.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Xiaomi 13 Pro kom på det kinesiske marked i slutningen af 2022, men nu er den endelig snart klar til global lancering.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram