Hvilken Xiaomi telefon skal du vælge?

VIDEO: Xiaomi Mi 11-serien spænder fra næsten 10.000 kroner og ned til under 3.000 kroner. Se her hvilken Xiaomi der er det rigtige valg for dig.

VIDEOSPONSOR: Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer internet på adressen på 1 minut.

Tre telefoner fra Xiaomi til tre forskellige priser. Hvilken er den rigtige at købe, hvis du går efter en mobil fra den kinesiske producent Xiaomi? Svarer får du her.

De tre telefoner jeg har anmeldt er:

  • Xiaomi Mi 11 Ultra, 9.490 kroner vejledede
  • Xiaomi Mi 11, 5.178 kroner dagspris
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G, 2.980 kroner dagspris

Den vildeste model, Mi 11 Ultra, er også den dyreste, men Mi 11 Ultra og Mi 11 minder rigtigt meget om hinanden. Den største forskel er kameraet.

Xiaomi Mi 11 har et rigtigt fint kamera for prisklassen, men Xiaomi Mi 11 Ultra byder på verdens bedste mobilkamera, ifølge kameraeksperterne hos DxOMark.

Herudover benytter de to telefoner stort set den samme teknologi – blandt andet med den samme processor og chipset, der her er Qualcomm Snapdragon 888. Det er primært kameraet du betaler for, når du køber Mi 11 Ultra, men som en ekstra bonus får du hurtigopladning med en 67 watt oplader, der følger med i salgspakken. Opladeren kan sende batteriet helt op på 76 procents kapacitet inden for blot 30 minutter.

Jokeren er Mi 11 Lite 5G, der yder bedre end konkurrerende produkter som Samsung Galaxy A52 og Nokia X20, der ligger i den samme prisklasse.

Kameraet i Mi 11 Lite 5G er ikke verdens bedste, men det tager dog rimeligt fornuftige billeder, prisen taget i betragtning. Selvom du kun betaler lige under 3.000 kroner for Mi 11 Lite, får du alligevel 5G og Wi-Fi 6 samt 90 Hz i skærmen og Gorilla Glass 6 på fronten.

CBB annonceblok

Hej med dig… 😀 Få en skarp pris på dit mobilabonnement – fri tale og en stor datapakke. Tjek de billigste mobilabonnementer hos CBB – klik her.

CBB

Denne Xiaomi skal du købe

Valget af den rette Xiaomi-telefon for dig er ret enkelt:

  • Xiaomi Mi 11 Ultra: Telefonen for dig der VIL have det bedste kamera og toppen af ny teknologi lige nu – og du er ligeglad mad telefonens udseende, størrelse og vægt.
  • Xiaomi Mi 11: En kraftfuld telefon med alt det som konkurrenterne byder på i deres topprodukter blot til en lavere pris. Mi 11 er et godt value-for-money-produkt – nogle vil måske sige en flagshipkiller.
  • Xiaomi Mi 11 Lite 5G: Her får du en virkelig god mellemklassetelefon, som på langt de fleste områder leverer varen i prisklassen under 3.000 kroner.

Husk dette inden du køber Xiaomi

Fælles for alle Xiaomi-telefoner er mængden af bloatware – altså uønsket software som producenten har pre-installeret. Bloatware-mængden er større på Xiaomi end på Samsung og OnePlus men endnu større end på Nokia- og Motorola-telefoner. Nogle bloatware programmer kan tilmed være svære at fjerne.

Xiaomi kører med en meget aggressiv strømstyring, der kan lægge apps så meget “i seng”, at du ikke modtager notifikationer fra dem. Hvis der er apps, du er meget afhængig af, skal du sørge for at undtage dem fra strømstyringen via telefonens indstillinger.

Samlet set minder Xiaomis telefoner meget om mobiltelefoner fra Huawei. Kommer du fra en Huawei, vil du fra starten være godt hjemme med i Xiaomi i lommen.

LÆS ANMELDELSER AF XIAOMI HER:

Advertisement

SE OGSÅ: Se priser på Xiaomi mobiltelefoner hos Call me Annoncelink

Mere til historien

Xiaomi er i Danmark et ukendt varemærke for de fleste. Derfor vil du opleve, at gensalgsværdien er lavere ned på mere kendte brands som blandt andet Samsung.

Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram