EP #91: Min mening om Xiaomi Mi 11 Ultra på 5 minutter (lyd-test)

0

Det bedste kamera i det grimmeste design. Så kort kan det siges. Afsæt 5 minutter og hør min mening om tidens vildeste kameramobil.

Kom tæt på Xiaomi Mi 11 Ultra med verdens vildeste mobilkamera. Det tager 5 minutter

Xiaomi Mi 11 Ultra har det bedste mobilkamera. Desværre er prisen for det gode kamera en kæmpe kameraklods på bagsiden. Det her er altså en telefon, der fylder godt i hånden og i lommen.

Min egen oplevelse er, at kameraet virkelig er godt. I stort set alle situationer får du fantastiske billeder og videoer. Det bekræftes i øvrigt af kameraekspert-sitet DxOMark, der har kåret Xiaomi Mi 11 Ultra som verdens bedste kameratelefon p.t.

Du får kraftig ydelse, fantastisk skærm og flydende skærmgrafik, da Mi 11 Ultra har 120 Hz opdateringshastighed. Desværre må du leve med et meget højt strømforbrug. Opladning i løbet af dagen er påkrævet, hvis du bruger telefonen meget.

Salgspakken indeholder en kraftig oplader, der kan oplade batteriet fra 0-74 procent på bare en halv time. Telefonen har desuden trådløs opladning.

Der er også problemer omkring styresystemet, som er snasket til med rigtigt meget bloatware, som du skal bøvle med at fjerne eller deaktivere. Xiaomi ville vinde meget, hvis de leverede en mere ren softwareoplevelse.

Alt i alt er Xiaomi Mi 11 Ultra en god telefon, hvor kameraet og billederne er det primære og altoverskyggende argument for at købe telefonen.

Jeg giver Xiaomi 4 ud af 6 stjerner for Mi 11 Ultra. Læs i øvrigt min store anmeldelse af Xiaomi Mi 11 Ultra her.

Advertisement

Mere til historien

Du finder flere episoder om ny teknologi her. Søg også efter ”MereMobil.dk” i din podcastcapp.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer