Xiaomi får mere hyldeplads

Xiaomi har medvind og herhjemme betyder det, at endnu et teleselskab har taget Xiaomi-produkter i sortiment.

Xiaomi Mi 11i er en af de modeller, som nu er kommet i sortiment hos Telia og Call Me (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Mi 11i er en af de modeller, som nu er kommet i sortiment hos Telia og Call Me (Foto: Xiaomi)

I Danmark er det vigtigt for en mobilproducent at være på hylderne hos teleselskaberne, hvis man ønsker at tage markedsandele fra konkurrenterne. Er man først inde i varmen hos teleselskaberne, så glider salget nemmere herhjemme. 

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

Sådan var det for Huawei, da de vandt indpas hos danskerne - Motorola er godt på vej - og det gælder også nu for Xiaomi. 

Indtil nu har Xiaomi været tilgængelig hos teleselskabet 3 og Oister, samt Power, Elgiganten, Salling Group, ProShop og MiStore (Xiaomis egen salgskanal, red.). Men nu er de også på hylderne hos Telia og Call Me.

-”Salgssamarbejdet med Telia Danmark er en vigtig milepæl for Xiaomi i Norden. Siden vores etablering i Danmark i efteråret 2020 har vi arbejdet målrettet på at få en aftale i stand. Vi tror på, at Telias kunder vil tage godt imod vores produkter, der kombinerer innovation med attraktive priser,” siger Musa Akin, Sales Manager Denmark, Xiaomi Technologies. 

Alle Xiaomis seneste lanceringer er nu at finde hos Telia. Det indbefatter Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Lite 5G og Redmi Note 10 5G.

Dermed bliver der endnu et salgssted, hvis den nyeste vilde topmodel også finder vej til det danske marked.

Mere til historien

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og blev noteret på børsen i Hong Kong den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi er et internetselskab der udvikler smartphones og anden smart-hardware, der alle er forbundet til en Internet of Things (IoT) platform.

Læs også:
Xiaomi: Vi oplader en mobil på 8 minutter

Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Xiaomi 12 Ultra får det ikoniske røde Leica-logo

Rygterne svirrer om, at Xiaomi 12 Ultra vil få det røde ikoniske Leica-logo, når den kommer på markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram