Xiaomi får mere hyldeplads

0

Xiaomi har medvind og herhjemme betyder det, at endnu et teleselskab har taget Xiaomi-produkter i sortiment.

Xiaomi Mi 11i er en af de modeller, som nu er kommet i sortiment hos Telia og Call Me (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Mi 11i er en af de modeller, som nu er kommet i sortiment hos Telia og Call Me (Foto: Xiaomi)

I Danmark er det vigtigt for en mobilproducent at være på hylderne hos teleselskaberne, hvis man ønsker at tage markedsandele fra konkurrenterne. Er man først inde i varmen hos teleselskaberne, så glider salget nemmere herhjemme. 

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

Sådan var det for Huawei, da de vandt indpas hos danskerne – Motorola er godt på vej – og det gælder også nu for Xiaomi. 

Indtil nu har Xiaomi været tilgængelig hos teleselskabet 3 og Oister, samt Power, Elgiganten, Salling Group, ProShop og MiStore (Xiaomis egen salgskanal, red.). Men nu er de også på hylderne hos Telia og Call Me.

-”Salgssamarbejdet med Telia Danmark er en vigtig milepæl for Xiaomi i Norden. Siden vores etablering i Danmark i efteråret 2020 har vi arbejdet målrettet på at få en aftale i stand. Vi tror på, at Telias kunder vil tage godt imod vores produkter, der kombinerer innovation med attraktive priser,” siger Musa Akin, Sales Manager Denmark, Xiaomi Technologies. 

Alle Xiaomis seneste lanceringer er nu at finde hos Telia. Det indbefatter Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Lite 5G og Redmi Note 10 5G.

Dermed bliver der endnu et salgssted, hvis den nyeste vilde topmodel også finder vej til det danske marked.

Mere til historien 

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og blev noteret på børsen i Hong Kong den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi er et internetselskab der udvikler smartphones og anden smart-hardware, der alle er forbundet til en Internet of Things (IoT) platform.

Læs også:
Xiaomi: Vi oplader en mobil på 8 minutter

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer