Xiaomi er klar med vild topmodel

Helt som ventet har Xiaomi lanceret telefonen Mi Mix 4. Der er tale om en ret heftig smartphone. Bliv klogere på det nye flagskib her.

Xiaomi Mi Mix 4 (Foto: Xiaomi)
Xiaomi Mi Mix 4 (Foto: Xiaomi)

Xiaomi har udnyttet, at Huawei ikke længere er ”top of mind” hos de særligt de europæiske mobilkøbere. Og nu er Xiaomi klar med et flagskib, som blev afsløret for offentligheden den 10. august 2021.

Navnet på den nye model er Mi Mix 4 og inden lanceringen har der været en del rygter om telefonen

Det er fem år siden, at første model af Mi Mix-serien blev lanceret. Dengang kaldte Xiaomi det for en ”prototype” der kom til salg. Dette var fordi, at den var lidt ”før sin tid”. Det var nemlig den første smartphone med en næsten heldækkende skærm, der desuden var på 6,4 tommer.

VIDEO: Hvilken Xiaomi telefon skal du vælge?

Efterfølgende har Mi Mix-serien dog langt fra været så nyskabende, men mere som de øvrige topmodeller fra konkurrenterne.

Nu er Mi Mix 4 altså klar med noget nyt og spændende. 

Den nye Mi Mix kommer nemlig med CUP. Hvis du ikke ved hvad det betyder, så er det altså kort og enkelt Camera Under Panel. Hvilket betyder, at kameraet er gemt under skærmen. Det skriver Android Central.

Selvom det er nyt med kamera under skærmen, så er Xiaomi ikke de første med det. Samsung har netop præsenteret løsningen i modellen Galaxy Z Fold3.

Xiaomi lover, at frontkameraet er så godt som usynligt. Kameraet er også ganske interessant. Som du kan se har det en hovedsensor på 108 megapixels samt et 50x periscope kamera og ultravidvinkel på 13 megapixels.

Xiaomi Mi Mix 4 (Foto: Xiaomi)
Sådan er kameraet i Xiaomi Mi Mix 4 (Foto: Xiaomi)

Skærmen er en 120 Hz skærm og ligesom tidligere Mi Mix-modeller er den også udformet i keramisk materiale, som er udformet i en unibody-konstruktion.

Processoren er en Qualcomm Snapdragon 888+, hvilket også rygtes vil komme i den kommende Asus ROG Phone 5S

Xiaomi Mi Mix 4 kommer med UWB, hvilket står for Ultra Wide Band og er en forkortelse, som vi kommer til at se fremadrettet. Teknologien UWB bruges blandt andet til at søge efter sporingsbrikker, som AirTags.

Danskerne forbigået – i hvert fald for nuværende

Selvom det går rigtig godt for Xiaomi netop nu, så har Xiaomi Mix 4 endnu ikke fået en lanceringsdato til salg udenfor Kina. Derfor er det også i skrivende stund uvist, hvornår og om vi overhovedet får telefonen til salg i Danmark eller for den sags skyld Europa.

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

Mere til historien

De kinesiske producenter har også ladeteknologi som et konkurrenceparameter. Der er tale om 120 watts opladning via kabel og 50 watts trådløs opladning.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Xiaomi bekræfter Xiaomi 12 Lite i fire farver

Xiaomi har bekræftet, at en lillebror til Xiaomi 12-serien er på vej. Telefonen hedder Xiaomi 12 Lite og kommer i en række farver.

(mere…)
Her er Xiaomis første Leica-telefoner

Leica-logoet kommer nu på en serie af Xiaomi-telefoner. Desværre er Xiaomi 12S-serien ikke planlagt til en dansk lancering.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram