Asus ROG Phone 5S lanceres i august

2

RYGTER: Flere steder lyder rygterne, at Asus er på vej med en Asus ROG Phone 5S med vilde specifikationer. Læs mere om rygterne her.

Asus ROG Phone 5 (Foto: ASUS)
Asus ROG Phone 5 er tidligere lanceret og får nu måske en ny “storebror” i ROG Phone 5S (Foto: ASUS)

Asus har tidligere i år afsløret ROG Phone 5, der kom med en Snapdragon 888 processor. Men nu er Qualcomm kommet med Snapdragon 888 Plus processoren og det ventes altså at Asus er på vej med en ROG Phone 5S.

Her er Asus ROG Phone 5

Ud fra rygterne at dømme, så tyder det på, at ROG Phone 5S kommer i to hukommelsesvarianter – en 256 GB og en 512 GB intern hukommelse. De vil desuden komme med henholdsvis 16 GB og 18 GB RAM.

Dermed tyder det altså på, at Asus er på vej med den smartphone med flest GB RAM til dato – hele 18. 

Hvor store forskellene der er på Snapdragon 888 og Snapdragon 888 Plus processoren er endnu uvist. Dog skriver hjemmesiden Wccftech.com, at det er begrænset med forskellene i den test de har foretaget. 

ROG Phone 5S kommer angiveligt også med 144 Hz opdateringshastighed på OLED-skærmen. Skærmstørrelsen er dog ukendt for nuværende. Batteriet vil ifølge rygterne være på 6.000 mAh og understøtte 65W opladning.

TEST: Asus ROG Phone 5 | suveræn gamingoplevelse

Ifølge ”tipsteren” Chun, så vil Asus annoncerer ROG Phone 5S mandag den 16. august 2021. 

Da forskellene måske er så små, så er der en reel mulighed for, at den vil erstatte ROG Phone 5 og prisen vil være den samme.

ASUS ROG Phone 5 – lyden er sublim

Rygterne er dog ikke bekræftet af Asus, så det er om at væbne sig med tålmodighed lidt endnu. 

Mere til historien

Asus har også tidligere på året lanceret ZenFone 8 og ZenFone 8 Flip foruden ROG Phone 5. Du kan læse vores test af ZenFone 8 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer