ASUS ROG Phone 5 – lyden er sublim

DxOMark har netop udgivet en anmeldelse af lyden på den kommende ASUS ROG Phone 5. ROG Phone 5 klarer sig rigtig godt i testen.

Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)
Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)

Den næste store gaming-mobil fra Asus får navnet, ASUS ROG Phone 9. Den vil blive afsløret i starten af næste måned. Helt præcist afholder Asus event den 10. marts, hvor den altså vil blive offentliggjort.

ASUS ROG Phone 5 kommer med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm og et triple-kamera, hvor hovedsensoren har 64 megapixels sensor.

Asus ROG Phone 5 lanceres snart

DxOMark har nu bragt en anmeldelse af lyden på ROG Phone 5, hvilket også afslører designet og bekræfter nogle af de kommende nøglespecifikationer.

Designmæssigt er der ikke nogen radikale forskelle fra forgængeren ROG Phone 3. Der er blevet udråbt til at være den bedste gaming-mobil, som blev lanceret i 2020.

Den ultimative gamer-mobil - mød Asus ROG Phone 3

I anmeldelsen skriver DxOMark, at front-højttalerne er bedre end på forgængeren.

Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)
Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark - du kan på billedet herover se, hvordan den har scoret i de forskellige kategorier (Kilde: DxOMark)

-”Det seneste ROG-flagskib leverer den bedste lydoplevelse af alle telefoner vi har testet til dato. Både når det kommer til resultater ved afspilning og optagelse. Den er ikke den højeste eller stærkeste vi har målt på bassen. Men det er et fremragende valg til nærmest alle brugsscenarier uanset om det kommer til at lytte til musik, spille eller se film – eller optage i alle miljøer m.v.,” lyder konklusionen om ROG Phone 5.

IKEA og Asus ROG indgår samarbejde om gaming-møbler

Asus ROG Phone 5 ender på en samlet score på 79, mens de øvrige i top-5 er: Xiaomi Mi 10 Pro (76), Huawei Mate 20 X (75), Asus ROG Phone 3 (75) og Apple iPhone 12 Pro Max (74).

Du kan læse hele lydanmeldelsen på DxOMark her.

Mere til historien

MereMobil.dk gælder sig til, at Asus gør ROG Phone 5 officiel og vi får lov, at afprøve den kommende topmodel.

Asus afslører nye ROG Phone 7 gamingtelefoner

Når det kommer til fede gamingtelefoner, er Asus i sit es. Denne gang tilbydes den nyeste Snapdragon-processor og opgraderet køling.

(mere…)
Asus ROG Phone 7 er lige på trapperne

Det er bekræftet, at gamertelefonen Asus ROG Phone 7 snart bliver offentliggjort.

(mere…)
Asus: Android 13 er klar til ROG Phone 6 og ROG Phone 6 Pro

KORT NYT: Har du en af de to gamer-telefoner, Asus ROG Phone 6 eller ROG Phone 6 Pro, så er Android 13 opdateringen klar.

(mere…)
Asus lancerer foldbar computer - mød Zenbook 17 Fold

Asus er klar i Danmark med den foldbare laptop Zenbook 17 Fold.

(mere…)
Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

(mere…)
Asus afslører planerne for Android 13-opdateringen

Har du en Asus smartphone, så kan du her se hvornår du kan opdatere til Android 13. Asus har afsløret deres opdateringsplaner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram