ASUS ROG Phone 5 – lyden er sublim

DxOMark har netop udgivet en anmeldelse af lyden på den kommende ASUS ROG Phone 5. ROG Phone 5 klarer sig rigtig godt i testen.

Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)
Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)

Den næste store gaming-mobil fra Asus får navnet, ASUS ROG Phone 9. Den vil blive afsløret i starten af næste måned. Helt præcist afholder Asus event den 10. marts, hvor den altså vil blive offentliggjort.

ASUS ROG Phone 5 kommer med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm og et triple-kamera, hvor hovedsensoren har 64 megapixels sensor.

Asus ROG Phone 5 lanceres snart

DxOMark har nu bragt en anmeldelse af lyden på ROG Phone 5, hvilket også afslører designet og bekræfter nogle af de kommende nøglespecifikationer.

Designmæssigt er der ikke nogen radikale forskelle fra forgængeren ROG Phone 3. Der er blevet udråbt til at være den bedste gaming-mobil, som blev lanceret i 2020.

Den ultimative gamer-mobil - mød Asus ROG Phone 3

I anmeldelsen skriver DxOMark, at front-højttalerne er bedre end på forgængeren.

Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark (Kilde: DxOMark)
Asus ROG Phone 5 har fået en rigtig god lydanmeldelse på DxOMark - du kan på billedet herover se, hvordan den har scoret i de forskellige kategorier (Kilde: DxOMark)

-”Det seneste ROG-flagskib leverer den bedste lydoplevelse af alle telefoner vi har testet til dato. Både når det kommer til resultater ved afspilning og optagelse. Den er ikke den højeste eller stærkeste vi har målt på bassen. Men det er et fremragende valg til nærmest alle brugsscenarier uanset om det kommer til at lytte til musik, spille eller se film – eller optage i alle miljøer m.v.,” lyder konklusionen om ROG Phone 5.

IKEA og Asus ROG indgår samarbejde om gaming-møbler

Asus ROG Phone 5 ender på en samlet score på 79, mens de øvrige i top-5 er: Xiaomi Mi 10 Pro (76), Huawei Mate 20 X (75), Asus ROG Phone 3 (75) og Apple iPhone 12 Pro Max (74).

Du kan læse hele lydanmeldelsen på DxOMark her.

Mere til historien

MereMobil.dk gælder sig til, at Asus gør ROG Phone 5 officiel og vi får lov, at afprøve den kommende topmodel.

Asus afviser rygter: Zenfone fortsætter

Der har været rygter om, at Asus lukkede Zenfone-afdelingen. Det afvises nu officielt af Asus.

(mere…)
Asus lukker Zenfone

RYGTE: Zenfone 10 kan være den sidste smartphone i Zenfone-serien og dermed den sidste kompakte smartphone fra Asus.

(mere…)
Asus Zenfone 10 test | Du vil elske den!

TEST: Du får alt det nødvendige inkl. topmodel-ydelse. Designet er kompakt og kameraet det største kompromis. Læs min Asus Zenfone 10 test.

(mere…)
Asus Zenfone 10 – ny kompakt Android-telefon

Her er Asus Zenfone 10 - en kompakt topmodel med masser af ydelse, som du kan betjene med én hånd. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Asus Zenfone 10 bliver farverig

Asus er snart klar med den kompakte topmodel, Zenfone 10, der kommer i en række spændende farver.

(mere…)
Asus inviterer til Zenfone 10-event

Det varer ikke længe før, at Asus er klar med deres næste flagskibstelefon. Invitationen til Zenfone 10-eventen er udsendt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram