Xiaomi afslører snart topmodel med ny kamerateknologi

Xiaomi er på vej med ny topmodel, der formentlig bliver Xiaomis første telefon med frontkamera under skærmen.

Xiaomi vil inden længe afsløre efterfølgeren til Mi Mix 3 5G. Det sker tirsdag den 10. august, hvor de afholder en event i Kina. Kun en dag før, at Samsung afholder deres Unpacked event.

Den nye topmodel ventes at få navnet Mi Mix 4. Og Xiaomi teaser også selv for den, som du kan se herunder.

Vi skal ikke forvente, at telefonen kommer med waterdrop notch, hole-punch eller nogen anden form for notch. Ifølge rygterne kommer den nemlig med frontkameraet ”under skærmen”. Disse rygter stammer fra Digital Chat Station.

Rygterne fortsætter: Vild kameramobil fra Xiaomi

Har arbejdet på under-skærm-kamera i flere år

Xiaomi har arbejdet på kamera under skærmen siden 2019 og sidste år fremviste de deres tredje generation under-skærmen-teknologi og bekræftede, at de ville lancere den første smartphone med et usynligt kamera i 2021. Det kan altså meget vel være, at vi ser dette i næste uge. 

Derudover tyder det på, at det bliver Snapdragon 888 processoren, som er motoren i telefonen.

Rygterne går også på, at den kommer med op til 12 GB LPDDR5 RAM og 256 GB intern hukommelse. Mens det forlyder batteriet, vil være på 4.500 mAh og understøtte 120 watt opladning via kabel, samt 80 watt trådløs opladning. Den vil desuden have UWB understøttelse. 

Det er uvist om Xiaomi Mi Mix 4 vil komme på det danske marked. 

Sikkert er det dog, at Xiaomi har fået godt fat i det europæiske marked og det går også bedre på det danske marked end tidligere.

Men der er endnu lang vej op til den succes, som de har fået i nogle lande rundt i Europa. Andet kvartal har dog været en stor succes for Xiaomi både i Europa, men generelt i hele verden.

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung Galaxy Z Fold 3 også vil komme med et kamera under skærmen. Sidste år kom ZTE Axon 20 5G med kamera under skærmen – dog var kvaliteten ikke helt fantastisk. 

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram