Xiaomi afslører snart topmodel med ny kamerateknologi

Xiaomi er på vej med ny topmodel, der formentlig bliver Xiaomis første telefon med frontkamera under skærmen.

Xiaomi vil inden længe afsløre efterfølgeren til Mi Mix 3 5G. Det sker tirsdag den 10. august, hvor de afholder en event i Kina. Kun en dag før, at Samsung afholder deres Unpacked event.

Den nye topmodel ventes at få navnet Mi Mix 4. Og Xiaomi teaser også selv for den, som du kan se herunder.

Vi skal ikke forvente, at telefonen kommer med waterdrop notch, hole-punch eller nogen anden form for notch. Ifølge rygterne kommer den nemlig med frontkameraet ”under skærmen”. Disse rygter stammer fra Digital Chat Station.

Rygterne fortsætter: Vild kameramobil fra Xiaomi

Har arbejdet på under-skærm-kamera i flere år

Xiaomi har arbejdet på kamera under skærmen siden 2019 og sidste år fremviste de deres tredje generation under-skærmen-teknologi og bekræftede, at de ville lancere den første smartphone med et usynligt kamera i 2021. Det kan altså meget vel være, at vi ser dette i næste uge. 

Derudover tyder det på, at det bliver Snapdragon 888 processoren, som er motoren i telefonen.

Rygterne går også på, at den kommer med op til 12 GB LPDDR5 RAM og 256 GB intern hukommelse. Mens det forlyder batteriet, vil være på 4.500 mAh og understøtte 120 watt opladning via kabel, samt 80 watt trådløs opladning. Den vil desuden have UWB understøttelse. 

Det er uvist om Xiaomi Mi Mix 4 vil komme på det danske marked. 

Sikkert er det dog, at Xiaomi har fået godt fat i det europæiske marked og det går også bedre på det danske marked end tidligere.

Men der er endnu lang vej op til den succes, som de har fået i nogle lande rundt i Europa. Andet kvartal har dog været en stor succes for Xiaomi både i Europa, men generelt i hele verden.

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Samsung Galaxy Z Fold 3 også vil komme med et kamera under skærmen. Sidste år kom ZTE Axon 20 5G med kamera under skærmen – dog var kvaliteten ikke helt fantastisk. 

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram