Rygterne fortsætter: Vild kameramobil fra Xiaomi

2

Xiaomi er på vej med en kameramobil, der kommer med 192 megapixels. Sådan forlyder nogle af de interessante historier på rygtebørsen.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra er en rigtig spændende smartphone, der også har et vildt kamera (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på en 200 megapixels sensor og det tyder på, at Xiaomi bliver den første mobilproducent, som benytter denne type. Det er ikke første gang, at rygterne svirrer om en vild kameramobil fra Xiaomi. 

Xiaomi arbejder på mobil med 200 megapixels kamera

Nu er Digital Chat Station er klar med flere detaljer om sensoren og den kommende Xiaomi-telefon.

Sensoren, som Samsung står bag, har angiveligt en effektiv opløsning på 192 megapixel og understøtter 16-i-1 pixelbinning, der leverer et 12 megapixels, når processeringen er færdig. Det skriver GSMArena.

Ved beskæring i stedet for at binde, skal denne sensor understøtte native 4x zoom. Og med mange mellemliggende trin skal den tilbyde digital zoom i høj kvalitet fra 1x til 4x.

ANMELDELSE: Xiaomi Mi 11 Ultra | kunne være den ultra-mative smartphone

Og alt dette kræver masser af ”power” og det vil i den kommende Xiaomi-telefon bliver leveret af Snapdragon 888+ processoren, som Qualcomm netop har præsenteret.

Er Xiaomi først med en mobil med et kamera på omkring 200 megapixels, så er det ikke første gang de er først. De var nemlig også de første, der lancerede en telefon med 108 megapixels kamera. Dette havde Xiaomi Mi Note 10 (Pro).

Hvilken serie den kommende Xiaomi telefon vil tilhøre er i skrivende stund uvist. Det er også uvist om det er en model, som vil blive tilgængelig på det danske marked. Men vi kan håbe for den lyder i hvert fald rigtig interessant.

Xiaomi: Vi oplader en mobil på 8 minutter

Telefonen forventes ikke at være lige på trapperne, så der skal lidt tålmodighed til. Formentlig vil den først komme i starten af 2022 og ellers tidligst i slutningen af 2021. 

Advertisement

Hvilken Xiaomi-model skal du vælge? 

Mere til historien

Salgsstarten og præsentationen på den kommende Xiaomi-telefon kan afhænge af tilgængeligheden af chips. Hvor der på nuværende tidspunkt er rigtig stor mangel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer