Rygterne fortsætter: Vild kameramobil fra Xiaomi

Xiaomi er på vej med en kameramobil, der kommer med 192 megapixels. Sådan forlyder nogle af de interessante historier på rygtebørsen.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra er en rigtig spændende smartphone, der også har et vildt kamera (Foto: MereMobil.dk)

Samsung arbejder på en 200 megapixels sensor og det tyder på, at Xiaomi bliver den første mobilproducent, som benytter denne type. Det er ikke første gang, at rygterne svirrer om en vild kameramobil fra Xiaomi. 

Xiaomi arbejder på mobil med 200 megapixels kamera

Nu er Digital Chat Station er klar med flere detaljer om sensoren og den kommende Xiaomi-telefon.

Sensoren, som Samsung står bag, har angiveligt en effektiv opløsning på 192 megapixel og understøtter 16-i-1 pixelbinning, der leverer et 12 megapixels, når processeringen er færdig. Det skriver GSMArena.

Ved beskæring i stedet for at binde, skal denne sensor understøtte native 4x zoom. Og med mange mellemliggende trin skal den tilbyde digital zoom i høj kvalitet fra 1x til 4x.

ANMELDELSE: Xiaomi Mi 11 Ultra | kunne være den ultra-mative smartphone

Og alt dette kræver masser af ”power” og det vil i den kommende Xiaomi-telefon bliver leveret af Snapdragon 888+ processoren, som Qualcomm netop har præsenteret.

Er Xiaomi først med en mobil med et kamera på omkring 200 megapixels, så er det ikke første gang de er først. De var nemlig også de første, der lancerede en telefon med 108 megapixels kamera. Dette havde Xiaomi Mi Note 10 (Pro).

Hvilken serie den kommende Xiaomi telefon vil tilhøre er i skrivende stund uvist. Det er også uvist om det er en model, som vil blive tilgængelig på det danske marked. Men vi kan håbe for den lyder i hvert fald rigtig interessant.

Xiaomi: Vi oplader en mobil på 8 minutter

Telefonen forventes ikke at være lige på trapperne, så der skal lidt tålmodighed til. Formentlig vil den først komme i starten af 2022 og ellers tidligst i slutningen af 2021. 

Advertisement

Hvilken Xiaomi-model skal du vælge? 

Mere til historien

Salgsstarten og præsentationen på den kommende Xiaomi-telefon kan afhænge af tilgængeligheden af chips. Hvor der på nuværende tidspunkt er rigtig stor mangel.

Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram