Xiaomi arbejder mobil med 200 megapixels kamera

Rygterne svirrer om, at Xiaomi arbejder på en smartphone med et kamera på hele 200 megapixels.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er klar til danskerne og kommer med 108 megapixels kamera. I mens den kan købes nu er rygterne i gang med, at Xiaomi arbejder på en smartphone med 200 megapixels kamera. (Foto: MereMobil.dk)

Den kinesiske producent Xiaomi er begyndt at lade nogle af deres flagskibs-features finde vej ned til midrange-modellerne. Det er blandt andet specifikationer som 108 megapixels kamera og 120 Hz opdateringshastighed på en AMOLED-skærm, der ses på modellen Redmi Note 10 Pro. De mange vilde specifikationer på midrange-modeller gør, at der faktisk er mere udvikling i mellemklasse end blandt topmodellerne.

ANMELDELSE: Xiaomi Mi 11 | ligner og føles som en Huawei

I takt med flere vilde specifikationer finder vej ned i hierakiet så skal der jo så også opgraderes på flagskibsmodellerne. Og ifølge de seneste rygter, ser det ud til, at Xiaomi arbejder på en smartphone med hele 200 megapixels sensor på kameraet. Det skriver Pocketnow.com.

På nuværende tidspunkt er 108 megapixels det højeste antal pixels i et mobilkamera. Men holder disse rygter stik, vil det altså være den smartphone med flest megapixels.

Xiaomi er ikke alene om at have lanceret telefoner med 108 megapixels kamera. Det har Samsung og Realme også. Dog har Xiaomi lanceret flest modeller med 108 megapixels sensor.

Der spekuleres også i om Samsung er i gang med udviklingen af en 200 megapixels sensor. Men om dette har noget på sig er uvist. Og det kan være, at det i så fald først vil finde vej til et produkt i 2022.

Xiaomi vinder delsejr i sag om US-ban af selskabet

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om et eventuelt 200 megapixels kamera. Rygterne melder ikke noget om, hvornår vi eventuelt kan forvente dette 200 megapixels kamera i handlen.

Advertisement

Xiaomi Mi 11 | Min mening på 5 minutter

Mere til historien

Du kan læse mere om, hvordan det forventes at Xiaomi Mi 11 opdateres her.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram