Xiaomi arbejder mobil med 200 megapixels kamera

Rygterne svirrer om, at Xiaomi arbejder på en smartphone med et kamera på hele 200 megapixels.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er klar til danskerne og kommer med 108 megapixels kamera. I mens den kan købes nu er rygterne i gang med, at Xiaomi arbejder på en smartphone med 200 megapixels kamera. (Foto: MereMobil.dk)

Den kinesiske producent Xiaomi er begyndt at lade nogle af deres flagskibs-features finde vej ned til midrange-modellerne. Det er blandt andet specifikationer som 108 megapixels kamera og 120 Hz opdateringshastighed på en AMOLED-skærm, der ses på modellen Redmi Note 10 Pro. De mange vilde specifikationer på midrange-modeller gør, at der faktisk er mere udvikling i mellemklasse end blandt topmodellerne.

ANMELDELSE: Xiaomi Mi 11 | ligner og føles som en Huawei

I takt med flere vilde specifikationer finder vej ned i hierakiet så skal der jo så også opgraderes på flagskibsmodellerne. Og ifølge de seneste rygter, ser det ud til, at Xiaomi arbejder på en smartphone med hele 200 megapixels sensor på kameraet. Det skriver Pocketnow.com.

På nuværende tidspunkt er 108 megapixels det højeste antal pixels i et mobilkamera. Men holder disse rygter stik, vil det altså være den smartphone med flest megapixels.

Xiaomi er ikke alene om at have lanceret telefoner med 108 megapixels kamera. Det har Samsung og Realme også. Dog har Xiaomi lanceret flest modeller med 108 megapixels sensor.

Der spekuleres også i om Samsung er i gang med udviklingen af en 200 megapixels sensor. Men om dette har noget på sig er uvist. Og det kan være, at det i så fald først vil finde vej til et produkt i 2022.

Xiaomi vinder delsejr i sag om US-ban af selskabet

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om et eventuelt 200 megapixels kamera. Rygterne melder ikke noget om, hvornår vi eventuelt kan forvente dette 200 megapixels kamera i handlen.

Advertisement

Xiaomi Mi 11 | Min mening på 5 minutter

Mere til historien

Du kan læse mere om, hvordan det forventes at Xiaomi Mi 11 opdateres her.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram