Sådan opdateres Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 får to Android-opdateringer, oplyser Xiaomi. Læs mere om opdateringsplanerne for topmodellen Mi 11 her.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 opdateres til Android 12 og Android 13, oplyser Xiaomi til MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Køber du en Xiaomi Mi 11, bliver din telefon vedligeholdt løbende med softwareopdateringer.

Selvom topmodellen Mi 11 er forholdsvis billig, betyder det således ikke, at du skal undvære opdateringer af Android-softwaren, Xiaomis egen brugerflade MiUI eller sikkerhedslaget i Android.

Her kan du se, hvordan Xiaomi Mi 11, bliver opdateret:

  • Android-opdateringer: Xiaomi Mi 11 vil modtage to opdateringer af Android-platformen. Telefonen er født med Android 11, hvilket betyder, at Xiaomi Mi 11 vil være opdateret indtil og med Android 13.
  • Sikkerhedsopdateringer: Udsendes over en periode på tre år.

Da jeg i marts anmeldte Mi 11 kørte den sikkerhedsniveauet 1. februar 2021. I begyndelsen af april blev sikkerhedsniveauet opdateret til marts 2021.

Selve softwareplatformen var i testperioden MiUI 12.0.3, men sammen med marts-opdateringen kom MiUI 12.0.11.0 og her ved udgangen april kunne der opdateres til version 12.0.13.0, der rettede nogle RAM-fejl, som relaterede sig til apps.

Da produktet stadig er nyt, er det for tidligt at konkludere noget håndfast, men det tyder på, at Xiaomi tager produktopdateringen seriøst.

Det er i min optik vanvittigt positivt, når en producent er tydelig omkring softwareplanerne. Det giver tryghed for, at man som forbruger ikke spilder sine penge. At føle sig glemt er den værste følelse at have, når man lige har brugt tusindvis af kroner på en ny telefon.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi

Xiaomi forsøger igen

Kinesiske Xiaomi forsøger med Mi 11, endnu engang, at gøre sig interessant overfor danske mobilkøbere.

Det seneste forsøg var i 2018, hvilket ikke faldt heldigt ud. Teleselskabet 3 var bannerfører for varemærket, der blev kaldt ”den kinesiske iPhone” – uden held.

Nu forsøges med Xiaomi Mi 11, der fra slutningen af marts kunne købes hos ProShop, Power, Elgiganten og teleselskabet 3. Sideløbende har Xiaomi investeret i markedsføring og ses blandt andet online og via outdoor-reklamer rundt omkring i landet.

Netop markedsføringen kan blive afgørende for Xiaomi, da langt de fleste fortsat ikke aner hvem Xiaomi er, eller hvad de står for.

Det danske marked er fastlåst i et duopol, hvor Apple og Samsung har sat sig på markedet. Se blot de seneste salgslister for Danmark her. Derfor skal der RIGTIGT meget markedsføring til, hvis situationen skal ’forstyrres’ af spillere som Xiaomi.

Som nævnt er topmodellen Xiaomi Mi 11 spydspidsen i denne runde. Telefonens hardware er i topklasse og prisen er banket i bund – cirka 6.300 kroner. Dermed er Mi 11 væsentligt billigere end konkurrerende produkter med samme platform.

Du kan læse min store test af Xiaomi Mi 11 her. Testet konkluderer, at Mi 11 er ”et godt køb”.

Advertisement

Mere til historien

Sony er på vej med to telefoner, der ligeledes er baseret på Qualcomm Snapdragon 888-processor, ligesom Xiaomi Mi 11. Det er dog uklart, hvornår Sony-telefonerne kan købes og hvad prisen bliver. Læs mere om Xperia 1 III og Xperia 5 III her.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram