OnePlus’ budgettelefoner sælger godt

Særlige de to budgettelefoner fra OnePlus har haft stor succes på det amerikanske marked og været med til at forøge markedsandele til OnePlus.

OnePlus Nord N10 5G
OnePlus Nord N10 5G sælger rigtig godt på det amerikanske marked sammen med modellen OnePlus Nord N100 (Foto: MereMobil.dk)

De budgetvenlige Nord N10 5G og Nord N100 fra OnePlus har ifølge nye tal været en stor succes hos Metro, der er en del af teleselskabet T-Mobile. Det skriver Android Central.

OnePlus dumper prisen på de billigste Nord-modeller

Faktisk er salget af de to modeller gået så godt, at de har øget OnePlus’ markedsandel hos operatørerne med næsten 15 procent. Det viser data fra analysefirmaet Wave7.

Metro by T-Mobile sælger omkring 16 millioner enheder om året. Derfor forventer analysefirmaet Wave7, at OnePlus vil sælge omkring to millioner eksemplarer af Nord-modellerne alene i 2021 hos Metro by T-Mobile.

Grunden til succesen med Nord-modellerne er angiveligt, at OnePlus er gået tilbage til deres fundamentale tanker, hvor de tilbyder gode specifikationer til overkommelige priser. 

MereMobil.dk har dog ikke været så begejstret for de billigste Nord-modeller sammenlignet med den “oprindelige” OnePlus Nord.

ANMELDELSE: OnePlus Nord N10 5G – rammer ved siden af skiven 

Det gode salg af de to budgetmodeller følges formentlig op af mindst endnu en OnePlus Nord-model. Der ventes nemlig, at en efterfølger til OnePlus Nord 10 5G er på vej.

OnePlus Nord N1 5G på vej – endnu en budgetmobil

Det er altid sjovt at se, hvordan forskellige modeller sælger på forskellige markeder. Eksempelvis sælger Samsung Galaxy A21 og LG Stylo 6 fortsat godt hos Metro. LG er et brand, der slet ikke er tilgængelige på det danske marked længere.

Mere til historien

Hvis man skal tro de nyeste tal fra analysefirmaet Counterpoint, så er OnePlus den eneste mobilproducent, der ser en positiv vækst på det amerikanske marked i 2020.

Læs også:
OnePlus opgraderer ældre telefoner med ny brugerflade

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram