OnePlus dumper prisen på de billigste Nord-modeller

To modeller i OnePlus Nord-serien bliver endnu skarpere prissat. Se de nye priser på Nord N10 5G og Nord N100 her.

OnePlus Nord N10 5G
Prisen på OnePlus Nord N10 5G er netop sænket til under 2.000 kroner og N100 har fået prisen reduceret, så den nu kan købes for under 1.000 kroner. De nye priser er uden abonnement. (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus sendte i sommer deres anmelderroste OnePlus Nord på markedet, mens de i efteråret sendte OnePlus Nord N10 5G og OnePlus Nord N100 på markedet.

OnePlus klar med to nye budgetvenlige smartphones

Nord-serien havde meget budgetvenlige priser, men nu bliver de endnu billigere.

OnePlus oplyser, at OnePlus Nord N10 5G der har Qualcomm Snapdragon 690 processoren og Kryo 560 GPU samt quad-kamera kan købes for 1.999 kroner uden abonnement hos ProShop.

Nord N10 5G har et 4.300 mAh batteri og understøtter den nyeste Warp 30T-Teknologi til kablet opladning.

Under 1.000 kroner for OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N100 er den billigste af de to modeller. Også denne er blevet endnu billigere. Den kan nu købes for under tusinde kroner. Prisen er netop sænket til 999 kroner uden abonnement hos ProShop.

OnePlus opdaterer ældre telefoner med ny brugerflade

N100 har 6,52 tommer stor skærm, stereohøjttalere, Qualcomm Snapdragon 460 processor, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Derudover har N100 et 13 megapixels kamera og et batteri på 5.000 mAh. Det understøtter desuden 18 watt hurtigopladning.

Besparelserne er til at føle på. Da telefonerne kom i handlen var det til henholdsvis 2.499 kroner for Nord N10 5G, mens N100 kom på markedet for 1.399 kroner.

Et tjek på Pricerunner viser, at OnePlus Nord-telefonerne også er blevet billigere hos andre forhandlere. Telia og Telenor har desuden også opdateret priserne på telefonerne.

OnePlus stifter er klar med “ingenting”

OnePlus Nord N10 5G har jeg tidligere testet. Min anmeldelse af Nord N10 5G faldt ikke specielt godt ud da karakteren endte på 3 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Rygterne svirrer netop nu om, at OnePlus er på vej med en ny Nord-model, som er en direkte efterfølger til N10 5G, derfor passer prisjusteringen ganske godt med de telefoner, som er på lager skal sælges, før den nye lanceres.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram