OnePlus-stifter er klar med ”ingenting” – Nothing

Nothing… Det er navnet på Carl Peis nye techfirma, der vil “gentænke” det hele.

Nothing Carl Pei

Det er let at lave noget. Lettere at lave noget, der ligner noget, som er lavet tidligere – og endnu før det”.

Sådan starter introdutionsvideoen til techfirmaet Nothing, der er et nyt projekt fra Carl Pei, som i sin tid var med til at grundlægge OnePlus sammen med Pete Lau.

Carl Pei forlod OnePlus kort før lanceringen af OnePlus 8T. Hvorfor han forlod OnePlus er uklart, men da han stoppede, førte han an i udviklingen af OnePlus Nord, som blev hans sidste projekt, men nu skal der ske noget helt nyt.

Ifølge præsentationen af Nothing skal nye produkter ”gentænkes”.

Jeg har arbejdet med teknologibranchen siden 1990’erne – og det er ikke første gang, at jeg hører en plan om at lave noget HELT nyt og gentænke tingene. Det er ofte noget, der ligger tæt på noget eksisterende, det så ender med.

Streaming af film og musik er måske ét eksempel på noget helt nyt, der slog igennem. Den første iPhone med en berøringsfølsom skærm og efterfølgende App Store, er et andet eksempel. Har du flere ”turningpoints” så smid dem i kommentarfeltet herunder. Det kan sikkert vække nogle gode minder.

Carl Pei betaler ikke det nye eventyr selv. Med i ejerkredsen er medgrundlægger følgende personer:

  • Steve Huffman, medgrundlægger af Reddit
  • Kevin Lin, medgrundlægger af Twitch
  • Paddy Cosgrave, grundlægger af Web Summit
  • Casey Neistat, YouTuber

KOMMENTAROnePlus Nord er fed men kan ikke erstatte min OnePlus 5T

Det er ikke første gang Carl Pei arbejder med ”de store”. Selvom hans tidligere firma OnePlus gennem tiden har fortalt en historie om, at de jo bare er et lille firma – for at skaffe tilhængere der ikke bryder sig om tanken ved gigantvirksomheder – er det ikke tilfældet.

OnePlus ejes af den kinesiske techgigant BBK Electronics, der også ejer varemærker Oppo, Vivo og Realme. BBK var i 2017 samlet set verdens andenstørste smartphoneproducent.

I et interview med The Verge har Carl Pei fortalt, at han har planer om at lancere ”smart devices” i løbet af første halvdel af 2021.

På MereMobil.dk holder jeg naturligvis øje med om Carl Pei med Nothing får skabt mere end ”ingenting” og om dette ”nothing” er ”something”. Tilmeld dig her for gratis opdateringer på mail om ny teknologi.

Officielt opslag fra Instagram

Mere til historien

I Danmark havde OnePlus i efteråret 2020 en markedsandel cirka 4 procent, hvilket svarer til omkring 5.000-6.5000 solgte telefoner om måneden. Til sammenligning solgte Apple i oktober 2020 cirka 82.000 iPhones i Danmark. Det viser tal fra GfK.

Nothing Phone 2a er en realitet

Nothing har annonceret deres nyeste Nothing Phone 2a. Læs om den her.

(mere…)
Nothing Phone 2 er en realitet – se specifikationerne

Nothing er klar med anden generation af deres smartphone. Navnet er som ventet Nothing Phone 2. Se specifikationer og pris her.

(mere…)
Nothing Phone 2 bliver dyrere end forventet

Om få uger offentliggøres Nothing Phone 2, der nok bliver noget dyrere end forventet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – lanceringen bekræftet

Lanceringen af efterfølgeren til Nothing Phone 1 er snart på vej. Datoen for lanceringen af Nothing Phone 2 er bekræftet.

(mere…)
Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram