OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

OnePlus er offentliggjort med OnePlus Nord N10 5G og N100. Se pris og tilgængelighed på de to nye budget-smartphones i Nord-serien.

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (på billedet) og OnePlus Nord N100 er to nye budgetvenlige smartphones fra OnePlus (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med OnePlus Nord, som de lancerede i sommer. Vi har tidligere skrevet om, at der gik rygter om OnePlus arbejdede på flere budgetvenlige telefoner.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Nu har rygterne vist sig at holde stik. OnePlus har netop annonceret telefonerne OnePlus Nord N10 5G og OnePlus Nord N100.

Begge telefoner kommer i handlen på det danske marked. Den ene dog hos flere forhandlere, mens den anden i skrivende stund kun bliver tilgængelig på OnePlus' webshop.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus Nord N100 koster lige under 1.400 kroner

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N100 kommer med en 6,52 tommer HD+ skærm. Den har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Ifølge tidligere rygter vil det angiveligt være Qualcomm Snapdragon 460 processoren, der er under motorhjelmen. Batteriet skulle eftersigende blive på hele 5.000 mAh. Derudover kommer den med stereohøjttalere, triplekamera med 13 megapixels hovedsensor og et frontkamera på 8 megapixels. Ligesom den også ventes at komme med Android 11 med brugerændringerne OxygenOS på toppen. OnePlus har ikke sendt alle specifikationerne med til pressemeddelelsen.

Prisen er derimod kun 1.399 kroner uden abonnement.

OnePlus Nord N100 er også den af telefonerne, som kommer hos flest forhandlere. Du finder OnePlus Nord N100 hos Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og ProShop.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N10 5G har en 6,49 tommer Full HD+ skærm, der understøtter 90 Hz opdateringshastighed. Processoren i denne er formentlig en Qualcomm Snapdragon 690 processor, hvilket betyder den også understøtter 5G.

Rygterne har lydt, at kameraet på denne er et quadkamera med en 64 megapixels hovedsensor. Mens de øvrige sensorer vil være en 8 megapixels ultravidvinkel og 2 x 2 megapixels shooters. Derudover vil den komme med et batteri på 4.300 mAh og 3,5 mm jackstik. Dette er heller ikke meldt ud fra OnePlus på nuværende tidspunkt.

OnePlus Nord N10 5G kommer i handlen til 2.499 kroner uden abonnement. På nuværende tidspunkt nævnes kun OnePlus’ officielle webshop som forhandler af denne.

Mere til historien

OnePlus er netop nu aktuelt med OnePlus 8T, der er deres topmodel dette efterår. Du kan her læse anmeldelsen af OnePlus 8T.

OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram