OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

5

OnePlus er offentliggjort med OnePlus Nord N10 5G og N100. Se pris og tilgængelighed på de to nye budget-smartphones i Nord-serien.

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (på billedet) og OnePlus Nord N100 er to nye budgetvenlige smartphones fra OnePlus (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med OnePlus Nord, som de lancerede i sommer. Vi har tidligere skrevet om, at der gik rygter om OnePlus arbejdede på flere budgetvenlige telefoner.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Nu har rygterne vist sig at holde stik. OnePlus har netop annonceret telefonerne OnePlus Nord N10 5G og OnePlus Nord N100.

Begge telefoner kommer i handlen på det danske marked. Den ene dog hos flere forhandlere, mens den anden i skrivende stund kun bliver tilgængelig på OnePlus’ webshop.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus Nord N100 koster lige under 1.400 kroner

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N100 kommer med en 6,52 tommer HD+ skærm. Den har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Ifølge tidligere rygter vil det angiveligt være Qualcomm Snapdragon 460 processoren, der er under motorhjelmen. Batteriet skulle eftersigende blive på hele 5.000 mAh. Derudover kommer den med stereohøjttalere, triplekamera med 13 megapixels hovedsensor og et frontkamera på 8 megapixels. Ligesom den også ventes at komme med Android 11 med brugerændringerne OxygenOS på toppen. OnePlus har ikke sendt alle specifikationerne med til pressemeddelelsen.

Prisen er derimod kun 1.399 kroner uden abonnement.

OnePlus Nord N100 er også den af telefonerne, som kommer hos flest forhandlere. Du finder OnePlus Nord N100 hos Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og ProShop.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N10 5G har en 6,49 tommer Full HD+ skærm, der understøtter 90 Hz opdateringshastighed. Processoren i denne er formentlig en Qualcomm Snapdragon 690 processor, hvilket betyder den også understøtter 5G.

Rygterne har lydt, at kameraet på denne er et quadkamera med en 64 megapixels hovedsensor. Mens de øvrige sensorer vil være en 8 megapixels ultravidvinkel og 2 x 2 megapixels shooters. Derudover vil den komme med et batteri på 4.300 mAh og 3,5 mm jackstik. Dette er heller ikke meldt ud fra OnePlus på nuværende tidspunkt.

OnePlus Nord N10 5G kommer i handlen til 2.499 kroner uden abonnement. På nuværende tidspunkt nævnes kun OnePlus’ officielle webshop som forhandler af denne.

Mere til historien

OnePlus er netop nu aktuelt med OnePlus 8T, der er deres topmodel dette efterår. Du kan her læse anmeldelsen af OnePlus 8T.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer