OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

OnePlus er offentliggjort med OnePlus Nord N10 5G og N100. Se pris og tilgængelighed på de to nye budget-smartphones i Nord-serien.

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (på billedet) og OnePlus Nord N100 er to nye budgetvenlige smartphones fra OnePlus (Foto: OnePlus)

OnePlus har haft stor succes med OnePlus Nord, som de lancerede i sommer. Vi har tidligere skrevet om, at der gik rygter om OnePlus arbejdede på flere budgetvenlige telefoner.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Nu har rygterne vist sig at holde stik. OnePlus har netop annonceret telefonerne OnePlus Nord N10 5G og OnePlus Nord N100.

Begge telefoner kommer i handlen på det danske marked. Den ene dog hos flere forhandlere, mens den anden i skrivende stund kun bliver tilgængelig på OnePlus' webshop.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus Nord N100 koster lige under 1.400 kroner

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N100 kommer med en 6,52 tommer HD+ skærm. Den har 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

Ifølge tidligere rygter vil det angiveligt være Qualcomm Snapdragon 460 processoren, der er under motorhjelmen. Batteriet skulle eftersigende blive på hele 5.000 mAh. Derudover kommer den med stereohøjttalere, triplekamera med 13 megapixels hovedsensor og et frontkamera på 8 megapixels. Ligesom den også ventes at komme med Android 11 med brugerændringerne OxygenOS på toppen. OnePlus har ikke sendt alle specifikationerne med til pressemeddelelsen.

Prisen er derimod kun 1.399 kroner uden abonnement.

OnePlus Nord N100 er også den af telefonerne, som kommer hos flest forhandlere. Du finder OnePlus Nord N100 hos Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og ProShop.

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N10 5G (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord N10 5G har en 6,49 tommer Full HD+ skærm, der understøtter 90 Hz opdateringshastighed. Processoren i denne er formentlig en Qualcomm Snapdragon 690 processor, hvilket betyder den også understøtter 5G.

Rygterne har lydt, at kameraet på denne er et quadkamera med en 64 megapixels hovedsensor. Mens de øvrige sensorer vil være en 8 megapixels ultravidvinkel og 2 x 2 megapixels shooters. Derudover vil den komme med et batteri på 4.300 mAh og 3,5 mm jackstik. Dette er heller ikke meldt ud fra OnePlus på nuværende tidspunkt.

OnePlus Nord N10 5G kommer i handlen til 2.499 kroner uden abonnement. På nuværende tidspunkt nævnes kun OnePlus’ officielle webshop som forhandler af denne.

Mere til historien

OnePlus er netop nu aktuelt med OnePlus 8T, der er deres topmodel dette efterår. Du kan her læse anmeldelsen af OnePlus 8T.

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram