OnePlus arbejder på billigere telefoner

OnePlus ser ud til at bevæge sig ud på et bredere marked med hele fire mulige telefoner. Her er de seneste OnePlus-rygter.

OnePlus Nord
OnePlus Nord-serien ser ud til snart at blive udvidet med endnu en telefon. Derudover arbejder OnePlus angiveligt på en række andre prisvenlige enheder. (Foto: MereMobil.dk)

Det er tidligere blevet lækket, at kinesiske OnePlus arbejder på en ny telefon i budgetklassen, som har fået kodenavnet Clover. Nu ser det imidlertid ud til, at OnePlus har en række andre telefoner i støbeskeen, som også henvender sig til segmentet i budget- og mellemklassen. Det skriver Android Central.

OnePlus satser stort – nu også på vej med smartwatch

Det forlyder, at de nye telefoner har fået kodenavnene Billie og Lemonade. Derudover er det desværre stadig småt med information om enhederne. Rygter peger på, at Billie kan være den næste telefon i OnePlus Nord-serien.

Telefonen skulle angiveligt komme med Qualcomms Snapdragon 690-chipset. Selvom Snapdragon 690 vil betyde et skridt ned fra Snapdragon 765G, som vi så i OnePlus Nord, udelukker det ikke, at serien udvides med en endnu billigere telefon.

Udover Billie er der som nævnt også Clover. Her er der heller ikke megen information at finde, udover chipsettet, som skulle være Snapdragon 460. Lemonade-enheden er der slet ingen info omkring.

For lige at runde OnePlus’ mærkværdige samling kodenavne af, så har OnePlus 8T angiveligt fået kodenavnet Kebab.

Android Central skriver, at de nye rygter stemmer overens med lækkede informationer fra insider-kilder. Derudover bekræfter Android Central også, at OnePlus arbejder på endnu en enhed med kodenavnet Bengal.

OnePlus på vej med entry-level mobil

Indtil nu har OnePlus begrænset sig til telefoner i mellem- og topklassen. Derfor er det et interessant skifte fra producenten, hvis OnePlus virkelig begynder at gå målrettet efter budgetklassen også. En forklaring kan dog være, at OnePlus 8-serien ikke har opnået den ønskede succes. Med lanceringen af OnePlus Nord ser den kinesiske producent til gengæld ud til at kunne konkurrere med andre budgetvenlige brands som Xiaomi og Realme.

Men hvad har en budgetvenlig telefon fra OnePlus egentlig at skyde med? Faktisk ret meget, hvis du spørger John G. Hør hvad John har at sige om OnePlus Nord i denne video.

Mere til historien

OnePlus 8T forventes at være lige om hjørnet. Derfor skorter det hele ikke med rygter om producentens kommende topmodel. Senest handlede det om en hurtig skærm og et kamera på 48 megapixels.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram