OnePlus arbejder på billigere telefoner

1

OnePlus ser ud til at bevæge sig ud på et bredere marked med hele fire mulige telefoner. Her er de seneste OnePlus-rygter.

OnePlus Nord
OnePlus Nord-serien ser ud til snart at blive udvidet med endnu en telefon. Derudover arbejder OnePlus angiveligt på en række andre prisvenlige enheder. (Foto: MereMobil.dk)

Det er tidligere blevet lækket, at kinesiske OnePlus arbejder på en ny telefon i budgetklassen, som har fået kodenavnet Clover. Nu ser det imidlertid ud til, at OnePlus har en række andre telefoner i støbeskeen, som også henvender sig til segmentet i budget- og mellemklassen. Det skriver Android Central.

OnePlus satser stort – nu også på vej med smartwatch

Det forlyder, at de nye telefoner har fået kodenavnene Billie og Lemonade. Derudover er det desværre stadig småt med information om enhederne. Rygter peger på, at Billie kan være den næste telefon i OnePlus Nord-serien.

Telefonen skulle angiveligt komme med Qualcomms Snapdragon 690-chipset. Selvom Snapdragon 690 vil betyde et skridt ned fra Snapdragon 765G, som vi så i OnePlus Nord, udelukker det ikke, at serien udvides med en endnu billigere telefon.

Udover Billie er der som nævnt også Clover. Her er der heller ikke megen information at finde, udover chipsettet, som skulle være Snapdragon 460. Lemonade-enheden er der slet ingen info omkring.

For lige at runde OnePlus’ mærkværdige samling kodenavne af, så har OnePlus 8T angiveligt fået kodenavnet Kebab.

Android Central skriver, at de nye rygter stemmer overens med lækkede informationer fra insider-kilder. Derudover bekræfter Android Central også, at OnePlus arbejder på endnu en enhed med kodenavnet Bengal.

OnePlus på vej med entry-level mobil

Indtil nu har OnePlus begrænset sig til telefoner i mellem- og topklassen. Derfor er det et interessant skifte fra producenten, hvis OnePlus virkelig begynder at gå målrettet efter budgetklassen også. En forklaring kan dog være, at OnePlus 8-serien ikke har opnået den ønskede succes. Med lanceringen af OnePlus Nord ser den kinesiske producent til gengæld ud til at kunne konkurrere med andre budgetvenlige brands som Xiaomi og Realme.

Men hvad har en budgetvenlig telefon fra OnePlus egentlig at skyde med? Faktisk ret meget, hvis du spørger John G. Hør hvad John har at sige om OnePlus Nord i denne video.

Mere til historien

OnePlus 8T forventes at være lige om hjørnet. Derfor skorter det hele ikke med rygter om producentens kommende topmodel. Senest handlede det om en hurtig skærm og et kamera på 48 megapixels.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer