Sandheden om OnePlus Nord

VIDEO: OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus! I denne video kommer du tæt på den bedste pakke, der kan ændre alt for OnePlus.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

OnePlus har gennem tiden leveret mange udmærkede telefoner, men ofte har der i min bog mangle det sidste, før de kunne nå toppen af karakterskalaen. Sandheden er, at producenten har gjort sig umage med OnePlus Nord.

Sandheden er også, at OnePlus har udviklet Nord på rekordtid fra den første streg til telefonen var klar til præsentationen. Normalt tager udviklingsfasen omkring et år for de fleste smartphones.

På den korte tid har OnePlus skulle tage nogle hurtige beslutninger i processen. Det har ikke været en dårlig idé. De er i hvert fald ikke endt med at overtænke tingene – keep it simple stupid (KISS) – og dét har virket.

Noget af det som er blevet mere simpelt, er softwaren. I stedet for at nørde rundt i egenudviklede opkalds- og beskedapps, er Nord født med Androids originale opkalds- og beskedfunktioner. Hvor ER det dog bare en lettelse. Nu mangler vi bare, at OnePlus indfører dette på deres øvrige modeller og i øvrigt også afliver deres egen galleri-app - Android har allerede Google Fotos.

I det hele taget skal OnePlus lære at fokusere på de rigtige ting og det er ikke at genudvikle software, der allerede fungerer og som andre vedligeholder.

Verdens bedste OnePlus

Da OnePlus One kom, var mange lamslåede over at en ny producent kunne sælge topmodelspecifikationer til en lavere pris end eksempelvis Samsung. Nu er det jo ikke stor kunst at sætte prisen ned og indkassere et tab som en del af ens markedsføring. Kunsten består i at blive ved med at genopfinde sig selv.

OnePlus har nu mange telefoner i bagagen. 16 hovedmodeller inklusive Nord. Telefonerne er ikke dårlige, men gradvist i takt med de stigende priser på produkterne har OnePlus tabt evnen til at overraske.

OnePlus Nord er den overraskelse, som producenten har brug for. Den kan introducere OnePlus for et helt nyt publikum og det har de brug for. Nord kan ændre alt for producenten.

En markedsandel omkring tre procent i Danmark, gør ikke ens telefoner til talk-of-town i den brede befolkning, men det kan Nord blive, hvis OnePlus spiller kortene rigtigt.

OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus-telefon – nok den bedste nogensinde i deres historik. Selv de mest gnavne anmeldere, inklusive jeg selv, måtte kaste hatten op i luften, da telefonen landede på skrivebordet. Nu skal OnePlus udnytte deres momentum.

Du kan læse hele min anmeldelse af OnePlus Nord her. Nord får topkarakter herfra og et anbefaler-klistermærke.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Blandt de mange positive anmeldere er Heine Jørgensen på Ekstra Bladet. Læs EB-anmeldelsen til topkarakter her.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

TEST: Roomba J7+ fra iRobot er den hidtil bedste robotstøvsuger, at jeg har testet. Rengøringen er fin og så ER den smart.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram