Sandheden om OnePlus Nord

VIDEO: OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus! I denne video kommer du tæt på den bedste pakke, der kan ændre alt for OnePlus.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

OnePlus har gennem tiden leveret mange udmærkede telefoner, men ofte har der i min bog mangle det sidste, før de kunne nå toppen af karakterskalaen. Sandheden er, at producenten har gjort sig umage med OnePlus Nord.

Sandheden er også, at OnePlus har udviklet Nord på rekordtid fra den første streg til telefonen var klar til præsentationen. Normalt tager udviklingsfasen omkring et år for de fleste smartphones.

På den korte tid har OnePlus skulle tage nogle hurtige beslutninger i processen. Det har ikke været en dårlig idé. De er i hvert fald ikke endt med at overtænke tingene – keep it simple stupid (KISS) – og dét har virket.

Noget af det som er blevet mere simpelt, er softwaren. I stedet for at nørde rundt i egenudviklede opkalds- og beskedapps, er Nord født med Androids originale opkalds- og beskedfunktioner. Hvor ER det dog bare en lettelse. Nu mangler vi bare, at OnePlus indfører dette på deres øvrige modeller og i øvrigt også afliver deres egen galleri-app – Android har allerede Google Fotos.

I det hele taget skal OnePlus lære at fokusere på de rigtige ting og det er ikke at genudvikle software, der allerede fungerer og som andre vedligeholder.

Verdens bedste OnePlus

Da OnePlus One kom, var mange lamslåede over at en ny producent kunne sælge topmodelspecifikationer til en lavere pris end eksempelvis Samsung. Nu er det jo ikke stor kunst at sætte prisen ned og indkassere et tab som en del af ens markedsføring. Kunsten består i at blive ved med at genopfinde sig selv.

OnePlus har nu mange telefoner i bagagen. 16 hovedmodeller inklusive Nord. Telefonerne er ikke dårlige, men gradvist i takt med de stigende priser på produkterne har OnePlus tabt evnen til at overraske.

OnePlus Nord er den overraskelse, som producenten har brug for. Den kan introducere OnePlus for et helt nyt publikum og det har de brug for. Nord kan ændre alt for producenten.

En markedsandel omkring tre procent i Danmark, gør ikke ens telefoner til talk-of-town i den brede befolkning, men det kan Nord blive, hvis OnePlus spiller kortene rigtigt.

OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus-telefon – nok den bedste nogensinde i deres historik. Selv de mest gnavne anmeldere, inklusive jeg selv, måtte kaste hatten op i luften, da telefonen landede på skrivebordet. Nu skal OnePlus udnytte deres momentum.

Du kan læse hele min anmeldelse af OnePlus Nord her. Nord får topkarakter herfra og et anbefaler-klistermærke.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Blandt de mange positive anmeldere er Heine Jørgensen på Ekstra Bladet. Læs EB-anmeldelsen til topkarakter her.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram