Sandheden om OnePlus Nord

VIDEO: OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus! I denne video kommer du tæt på den bedste pakke, der kan ændre alt for OnePlus.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

OnePlus har gennem tiden leveret mange udmærkede telefoner, men ofte har der i min bog mangle det sidste, før de kunne nå toppen af karakterskalaen. Sandheden er, at producenten har gjort sig umage med OnePlus Nord.

Sandheden er også, at OnePlus har udviklet Nord på rekordtid fra den første streg til telefonen var klar til præsentationen. Normalt tager udviklingsfasen omkring et år for de fleste smartphones.

På den korte tid har OnePlus skulle tage nogle hurtige beslutninger i processen. Det har ikke været en dårlig idé. De er i hvert fald ikke endt med at overtænke tingene – keep it simple stupid (KISS) – og dét har virket.

Noget af det som er blevet mere simpelt, er softwaren. I stedet for at nørde rundt i egenudviklede opkalds- og beskedapps, er Nord født med Androids originale opkalds- og beskedfunktioner. Hvor ER det dog bare en lettelse. Nu mangler vi bare, at OnePlus indfører dette på deres øvrige modeller og i øvrigt også afliver deres egen galleri-app – Android har allerede Google Fotos.

I det hele taget skal OnePlus lære at fokusere på de rigtige ting og det er ikke at genudvikle software, der allerede fungerer og som andre vedligeholder.

Verdens bedste OnePlus

Da OnePlus One kom, var mange lamslåede over at en ny producent kunne sælge topmodelspecifikationer til en lavere pris end eksempelvis Samsung. Nu er det jo ikke stor kunst at sætte prisen ned og indkassere et tab som en del af ens markedsføring. Kunsten består i at blive ved med at genopfinde sig selv.

OnePlus har nu mange telefoner i bagagen. 16 hovedmodeller inklusive Nord. Telefonerne er ikke dårlige, men gradvist i takt med de stigende priser på produkterne har OnePlus tabt evnen til at overraske.

OnePlus Nord er den overraskelse, som producenten har brug for. Den kan introducere OnePlus for et helt nyt publikum og det har de brug for. Nord kan ændre alt for producenten.

En markedsandel omkring tre procent i Danmark, gør ikke ens telefoner til talk-of-town i den brede befolkning, men det kan Nord blive, hvis OnePlus spiller kortene rigtigt.

OnePlus Nord er verdens bedste OnePlus-telefon – nok den bedste nogensinde i deres historik. Selv de mest gnavne anmeldere, inklusive jeg selv, måtte kaste hatten op i luften, da telefonen landede på skrivebordet. Nu skal OnePlus udnytte deres momentum.

Du kan læse hele min anmeldelse af OnePlus Nord her. Nord får topkarakter herfra og et anbefaler-klistermærke.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Blandt de mange positive anmeldere er Heine Jørgensen på Ekstra Bladet. Læs EB-anmeldelsen til topkarakter her.

Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram