OnePlus satser stort – nu også på vej med smartwatch

Et nyt smartwatch er formentlig på vej til at se dagens lys. OnePlus er angiveligt på vej med et smartwatch, som vil få navnet OnePlus Watch.

Et nyt smartwatch vil formentlig se dagens lys inden årets udgang. OnePlus har, ifølge flere kilder, fået en godkendelse på deres kommende smartwatch, der ventes at få navnet OnePlus Watch. Det skriver Pocketnow.com.

Det er IMDA i Singapore, som har certificeret uret, der har modelnummer W301GB.

Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud om dette ur, men det rygtes, at det vil komme med en Snapdragon Wear 4100 processor.

Der har tidligere været rygter om, at OnePlus var på vej med et smartwatch. Men det er endnu ikke blevet til noget. Det er også uvist hvorvidt det bliver til noget. Men grundet certificeringen, så ventes det at det nu sker.

OnePlus var i 2014 på vej med et smartwatch, men fortalte i 2016, at de endte med at droppe det på daværende tidspunkt og holde fokus på smartphoneproduktionen.

OnePlus Watch har tidligere været omtalt i slutningen af 2019. Her var forventningen, at det ville blive lanceret samtidig med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Dette var ikke tilfældet, men det kan være coronakrisen, som har forsinket det.

Der er endnu ingen officielle udmeldinger fra OnePlus. Det er derfor vigtigt at huske, at OnePlus Watch fortsat kun er spekulationer og rygter, men forventningen er, at der vil være mange ligheder til Oppo Watch, hvis det altså bliver til noget. Oppo er nemlig en del af giganten BBK Electronics, der også ejer OnePlus. De forskellige brands i BBK er kendte for at låne teknologier fra hinanden.

OnePlus på vej med entry-level mobil

OnePlus Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Det er ikke OnePlus, der står nævnt under supplier men derimod Sinoppel Device PTE. LTD. Hvilket tidligere har været registreret under Singapore Oppo Electronics PTE. LTD.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram