OnePlus satser stort – nu også på vej med smartwatch

2

Et nyt smartwatch er formentlig på vej til at se dagens lys. OnePlus er angiveligt på vej med et smartwatch, som vil få navnet OnePlus Watch.

Et nyt smartwatch vil formentlig se dagens lys inden årets udgang. OnePlus har, ifølge flere kilder, fået en godkendelse på deres kommende smartwatch, der ventes at få navnet OnePlus Watch. Det skriver Pocketnow.com.

Det er IMDA i Singapore, som har certificeret uret, der har modelnummer W301GB.

Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud om dette ur, men det rygtes, at det vil komme med en Snapdragon Wear 4100 processor.

Der har tidligere været rygter om, at OnePlus var på vej med et smartwatch. Men det er endnu ikke blevet til noget. Det er også uvist hvorvidt det bliver til noget. Men grundet certificeringen, så ventes det at det nu sker.

OnePlus var i 2014 på vej med et smartwatch, men fortalte i 2016, at de endte med at droppe det på daværende tidspunkt og holde fokus på smartphoneproduktionen.

OnePlus Watch har tidligere været omtalt i slutningen af 2019. Her var forventningen, at det ville blive lanceret samtidig med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Dette var ikke tilfældet, men det kan være coronakrisen, som har forsinket det.

Der er endnu ingen officielle udmeldinger fra OnePlus. Det er derfor vigtigt at huske, at OnePlus Watch fortsat kun er spekulationer og rygter, men forventningen er, at der vil være mange ligheder til Oppo Watch, hvis det altså bliver til noget. Oppo er nemlig en del af giganten BBK Electronics, der også ejer OnePlus. De forskellige brands i BBK er kendte for at låne teknologier fra hinanden.

OnePlus på vej med entry-level mobil

OnePlus Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Det er ikke OnePlus, der står nævnt under supplier men derimod Sinoppel Device PTE. LTD. Hvilket tidligere har været registreret under Singapore Oppo Electronics PTE. LTD.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer