OnePlus satser stort – nu også på vej med smartwatch

Et nyt smartwatch er formentlig på vej til at se dagens lys. OnePlus er angiveligt på vej med et smartwatch, som vil få navnet OnePlus Watch.

Et nyt smartwatch vil formentlig se dagens lys inden årets udgang. OnePlus har, ifølge flere kilder, fået en godkendelse på deres kommende smartwatch, der ventes at få navnet OnePlus Watch. Det skriver Pocketnow.com.

Det er IMDA i Singapore, som har certificeret uret, der har modelnummer W301GB.

Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud om dette ur, men det rygtes, at det vil komme med en Snapdragon Wear 4100 processor.

Der har tidligere været rygter om, at OnePlus var på vej med et smartwatch. Men det er endnu ikke blevet til noget. Det er også uvist hvorvidt det bliver til noget. Men grundet certificeringen, så ventes det at det nu sker.

OnePlus var i 2014 på vej med et smartwatch, men fortalte i 2016, at de endte med at droppe det på daværende tidspunkt og holde fokus på smartphoneproduktionen.

OnePlus Watch har tidligere været omtalt i slutningen af 2019. Her var forventningen, at det ville blive lanceret samtidig med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Dette var ikke tilfældet, men det kan være coronakrisen, som har forsinket det.

Der er endnu ingen officielle udmeldinger fra OnePlus. Det er derfor vigtigt at huske, at OnePlus Watch fortsat kun er spekulationer og rygter, men forventningen er, at der vil være mange ligheder til Oppo Watch, hvis det altså bliver til noget. Oppo er nemlig en del af giganten BBK Electronics, der også ejer OnePlus. De forskellige brands i BBK er kendte for at låne teknologier fra hinanden.

OnePlus på vej med entry-level mobil

OnePlus Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Det er ikke OnePlus, der står nævnt under supplier men derimod Sinoppel Device PTE. LTD. Hvilket tidligere har været registreret under Singapore Oppo Electronics PTE. LTD.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram