Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har konkurreret med topmodeller, men nu ser det ud til, at OnePlus forsøger sig med budgetmobiler. OnePlus Nord er måske en ny begyndelse?

OnePlus har primært haft fokus på at sælge flagskibstelefoner. De forsøgte sig i 2015 i midrangekategorien med OnePlus X, men denne telefon blev hurtigt droppet igen og røg af markedet i 2016.

Men nu er OnePlus atter klar til at prøve kræfter med smartphones, der ikke konkurrerer med high-end modellerne. OnePlus Nord er en mellemklasse telefon til en skarp pris og det ser ud til, at flere modeller vil følge.  

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Rygterne svirrer om, at OnePlus inden længe vil lancere endnu en telefon i et lavere prissegment. Denne gang skulle der være tale om en telefon med en processor fra Qualcomms Snapdragon 6-serien. Det vil formentlig betyde, at prisen er lavere end på OnePlus Nord. Det skriver Pocketnow.com.

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @the_tech_guy har posted nogle screenshots af OnePlus’ kildekoder. Her ses forskellige processorer, der er på enhederne. Ifølge dette billede kan en OnePlus-enhed være på vej med Snapdragon 460 processoren (SM450).

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Processorne Snapdragon 865, Snapdragon 855 og Snapdragon 765G er også nævnt. Men der er lanceret enheder med disse. Derfor spekuleres der i, at Nord måske snart får en efterfølger med Snapdragon 460 processoren.

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring nogle nye enheder. Det er derfor vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Det er heller ikke sikkert, at modellen vil blive tilgængelig i Danmark, hvis rygterne holder stik om den er på vej.

OnePlus Nord review – Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at OnePlus måske var på vej med en model med Snapdragon 690 processoren. Det er dog uvist, om det har været 650 processoren, at der har været tale om? Eller vi skal forvente flere modeller.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram