Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

4

OnePlus har konkurreret med topmodeller, men nu ser det ud til, at OnePlus forsøger sig med budgetmobiler. OnePlus Nord er måske en ny begyndelse?

OnePlus har primært haft fokus på at sælge flagskibstelefoner. De forsøgte sig i 2015 i midrangekategorien med OnePlus X, men denne telefon blev hurtigt droppet igen og røg af markedet i 2016.

Men nu er OnePlus atter klar til at prøve kræfter med smartphones, der ikke konkurrerer med high-end modellerne. OnePlus Nord er en mellemklasse telefon til en skarp pris og det ser ud til, at flere modeller vil følge.  

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Rygterne svirrer om, at OnePlus inden længe vil lancere endnu en telefon i et lavere prissegment. Denne gang skulle der være tale om en telefon med en processor fra Qualcomms Snapdragon 6-serien. Det vil formentlig betyde, at prisen er lavere end på OnePlus Nord. Det skriver Pocketnow.com.

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @the_tech_guy har posted nogle screenshots af OnePlus’ kildekoder. Her ses forskellige processorer, der er på enhederne. Ifølge dette billede kan en OnePlus-enhed være på vej med Snapdragon 460 processoren (SM450).

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Processorne Snapdragon 865, Snapdragon 855 og Snapdragon 765G er også nævnt. Men der er lanceret enheder med disse. Derfor spekuleres der i, at Nord måske snart får en efterfølger med Snapdragon 460 processoren.

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring nogle nye enheder. Det er derfor vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Det er heller ikke sikkert, at modellen vil blive tilgængelig i Danmark, hvis rygterne holder stik om den er på vej.

OnePlus Nord review – Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at OnePlus måske var på vej med en model med Snapdragon 690 processoren. Det er dog uvist, om det har været 650 processoren, at der har været tale om? Eller vi skal forvente flere modeller.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer