Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har konkurreret med topmodeller, men nu ser det ud til, at OnePlus forsøger sig med budgetmobiler. OnePlus Nord er måske en ny begyndelse?

OnePlus har primært haft fokus på at sælge flagskibstelefoner. De forsøgte sig i 2015 i midrangekategorien med OnePlus X, men denne telefon blev hurtigt droppet igen og røg af markedet i 2016.

Men nu er OnePlus atter klar til at prøve kræfter med smartphones, der ikke konkurrerer med high-end modellerne. OnePlus Nord er en mellemklasse telefon til en skarp pris og det ser ud til, at flere modeller vil følge.  

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Rygterne svirrer om, at OnePlus inden længe vil lancere endnu en telefon i et lavere prissegment. Denne gang skulle der være tale om en telefon med en processor fra Qualcomms Snapdragon 6-serien. Det vil formentlig betyde, at prisen er lavere end på OnePlus Nord. Det skriver Pocketnow.com.

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @the_tech_guy har posted nogle screenshots af OnePlus’ kildekoder. Her ses forskellige processorer, der er på enhederne. Ifølge dette billede kan en OnePlus-enhed være på vej med Snapdragon 460 processoren (SM450).

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Processorne Snapdragon 865, Snapdragon 855 og Snapdragon 765G er også nævnt. Men der er lanceret enheder med disse. Derfor spekuleres der i, at Nord måske snart får en efterfølger med Snapdragon 460 processoren.

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring nogle nye enheder. Det er derfor vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Det er heller ikke sikkert, at modellen vil blive tilgængelig i Danmark, hvis rygterne holder stik om den er på vej.

OnePlus Nord review - Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at OnePlus måske var på vej med en model med Snapdragon 690 processoren. Det er dog uvist, om det har været 650 processoren, at der har været tale om? Eller vi skal forvente flere modeller.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram