Vil OnePlus satse på budgettelefoner?

OnePlus har konkurreret med topmodeller, men nu ser det ud til, at OnePlus forsøger sig med budgetmobiler. OnePlus Nord er måske en ny begyndelse?

OnePlus har primært haft fokus på at sælge flagskibstelefoner. De forsøgte sig i 2015 i midrangekategorien med OnePlus X, men denne telefon blev hurtigt droppet igen og røg af markedet i 2016.

Men nu er OnePlus atter klar til at prøve kræfter med smartphones, der ikke konkurrerer med high-end modellerne. OnePlus Nord er en mellemklasse telefon til en skarp pris og det ser ud til, at flere modeller vil følge.  

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Rygterne svirrer om, at OnePlus inden længe vil lancere endnu en telefon i et lavere prissegment. Denne gang skulle der være tale om en telefon med en processor fra Qualcomms Snapdragon 6-serien. Det vil formentlig betyde, at prisen er lavere end på OnePlus Nord. Det skriver Pocketnow.com.

Den ofte pålidelige Twitter-bruger @the_tech_guy har posted nogle screenshots af OnePlus’ kildekoder. Her ses forskellige processorer, der er på enhederne. Ifølge dette billede kan en OnePlus-enhed være på vej med Snapdragon 460 processoren (SM450).

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Processorne Snapdragon 865, Snapdragon 855 og Snapdragon 765G er også nævnt. Men der er lanceret enheder med disse. Derfor spekuleres der i, at Nord måske snart får en efterfølger med Snapdragon 460 processoren.

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring nogle nye enheder. Det er derfor vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Det er heller ikke sikkert, at modellen vil blive tilgængelig i Danmark, hvis rygterne holder stik om den er på vej.

OnePlus Nord review - Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Vi har tidligere skrevet, at OnePlus måske var på vej med en model med Snapdragon 690 processoren. Det er dog uvist, om det har været 650 processoren, at der har været tale om? Eller vi skal forvente flere modeller.

OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

(mere…)
OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram