OnePlus måske på vej med endnu en midrange-telefon

0

Nye referencer i Oxygen OS tyder på, at OnePlus er på vej med endnu en midrange-telefon, der måske har en Snapdragon 690 processor.

OnePlus Nord
OnePlus Nord (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har i sidste uge lanceret deres første budgetvenlige smartphone i flere år, OnePlus Nord. Allerede nu er der rygter om endnu en midrange-telefon fra den kinesiske producent.

Der er fundet referencer i Oxygen OS, hvor det antydes, at en OnePlus-telefon er på vej med Snadragon 690 processoren fra Qualcomm.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Om der er tale om endnu en OnePlus Nord-model eller det er den amerikanske version af den nuværende, er uvist. Sikkert er det dog, at Carl Pei, CEO hos OnePlus, har udtalt, at OnePlus Nord kommer på det amerikanske marked senere i en anden form. Det skriver Android Central.

Kodenavnet for OnePlus Nord med 690 processoren er internt “Billie”, ifølge Android Authority.

Snapdragon 690 processoren fra Qualcomm er den første 5G-processor i Snapdragon 600-serien.

Eftersom OnePlus Nord ikke er lanceret på det amerikanske marked, så kan det også være, at vi ikke får denne omtalte variant på vores markedsområde. Sikkert er det dog, at OnePlus har gjort noget rigtigt med OnePlus Nord. Det kan du læse meget mere om i anmeldelsen af OnePlus Nord fra John G. Med OnePlus Nord er OnePlus gået tilbage til rødderne, mens der i topmodellen OnePlus 8 Pro er flere ting, som kunne være bedre.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus Nord test | Nord har det hele til en lav pris

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra OnePlus.

Mere til historien

Ifølge XDA-Developers så tror de, at kodenavnet Billie refererer til musikeren Billie Eilish. Det interne kodenavn for OnePlus Nord var Avicii (som den afdøde svenske DJ).

Læs også:
Sådan er kameraet i OnePlus 8 Pro
Smartphone-duel: Motorola vs. OnePlus

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer