OnePlus måske på vej med endnu en midrange-telefon

Nye referencer i Oxygen OS tyder på, at OnePlus er på vej med endnu en midrange-telefon, der måske har en Snapdragon 690 processor.

OnePlus Nord
OnePlus Nord (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har i sidste uge lanceret deres første budgetvenlige smartphone i flere år, OnePlus Nord. Allerede nu er der rygter om endnu en midrange-telefon fra den kinesiske producent.

Der er fundet referencer i Oxygen OS, hvor det antydes, at en OnePlus-telefon er på vej med Snadragon 690 processoren fra Qualcomm.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Om der er tale om endnu en OnePlus Nord-model eller det er den amerikanske version af den nuværende, er uvist. Sikkert er det dog, at Carl Pei, CEO hos OnePlus, har udtalt, at OnePlus Nord kommer på det amerikanske marked senere i en anden form. Det skriver Android Central.

Kodenavnet for OnePlus Nord med 690 processoren er internt "Billie", ifølge Android Authority.

Snapdragon 690 processoren fra Qualcomm er den første 5G-processor i Snapdragon 600-serien.

Eftersom OnePlus Nord ikke er lanceret på det amerikanske marked, så kan det også være, at vi ikke får denne omtalte variant på vores markedsområde. Sikkert er det dog, at OnePlus har gjort noget rigtigt med OnePlus Nord. Det kan du læse meget mere om i anmeldelsen af OnePlus Nord fra John G. Med OnePlus Nord er OnePlus gået tilbage til rødderne, mens der i topmodellen OnePlus 8 Pro er flere ting, som kunne være bedre.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus Nord test | Nord har det hele til en lav pris

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt fra OnePlus.

Mere til historien

Ifølge XDA-Developers så tror de, at kodenavnet Billie refererer til musikeren Billie Eilish. Det interne kodenavn for OnePlus Nord var Avicii (som den afdøde svenske DJ).

Læs også:
Sådan er kameraet i OnePlus 8 Pro
Smartphone-duel: Motorola vs. OnePlus

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram