Smartphone-duel: Motorola vs. OnePlus

VIDEO: Skal det være Motorola Edge- eller OnePlus 8-serien? Kom tæt på Motorola og OnePlus’ fede modeller – fordele, ulemper – valget er svært.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerAnnoncelinkinternet på adressenAnnoncelink på 1 minut.

I lang tid har OnePlus haft et hjørne af mobilmarkedet i nogenlunde fred for konkurrenter, men nu er der sket noget nyt. Motorola har meldt sig på banen med to telefoner, der spiller sig direkte ind på Motorolas banehalvdel.

Motorola Edge+ og Motorola Edge minder rigtigt meget om OnePlus 8 Pro og OnePlus 8, hvilket gør det svært for dig, som mobilkøber, men også for mig som anmelder.

Plus- og Pro, der er topmodellerne, koster lige under 8.000 kroner. De to andre, Edge og OnePlus 8, ligger til henholdsvis 4.699 kroner og 5.399 kroner.

Uanset hvilken af disse telefoner du vælger, så får du et godt produkt. Det er i detaljerne, at vi skal finde forskellene.

Top-ydelsen mærkes næsten ikke

OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og Motorola Edge+ kører alle på Qualcomms topmodel-processor, Snapdragon 865. Motorola Edge har en Qualcomm Snapdragon 765G. Denne processormodel er langsommere, men Edge er også 700 kroner billigere end OnePlus 8.

Ved dagligt brug betyder en nedgang i processorydelserne ikke det store. Jeg har i testperioden ikke oplevet Motorola Edge som langsom. Det vidner om, at de kraftige processorer i topmodellerne ofte blot kører i tomgang. Forskellene kan måles men mærkes næsten ikke.

Motorola har på begge telefoner haft et stort fokus på lyd. Edge+ og Edge kommer således med 3,5 mm. jackstik-port samt en ekstra tuning af lydkvaliteten i hovedtelefoner såvel som højttalerne. Og det fungerer. Lyden er fremragende.

I øvrigt satser Sony også på lyd i denne sæson. Topmodellen Sony Xperia 1 II kommer ligeledes med 3,5 mm. jackstik.

Du kan komme tættere på telefonerne i ovenstående video, men jeg vil også anbefale, at du læser anmeldelserne af telefonerne. Find links herunder.

Mit personlige valg er…

Personligt er jeg ikke i tvivl. Stod valget mellem Motorola Edge og OnePlus 8 ville jeg vælge Motorola Edge. Særligt prisen med en kontantbesparelse på 700 kroner tiltaler mig. Med OnePlus 8 Pro i duel mod Motorola Edge+ skal du gå med Edge+, hvis kameraet er et vigtigt parameter for dig. Er designet det vigtigste, så skal du vælge OnePlus 8 Pro.

Noget af det mest irriterede ved Motorola Edge+ er, at kameraobjektiverne rager så langt ud på bagsiden, at Edge+ vipper helt hysterisk, når den ligger på bordet. Her er OnePlus 8 Pro betydeligt bedre skruet sammen.

Når alt dette er sagt, så skal det med, at ingen af disse telefoner er dårlige. Når ”fejlene” skal findes i detaljerne, vidner det om, at der er et rigtigt højt bundniveau.

Her er genvejene til anmeldelserne

Mere til historien

OnePlus 8 er som nævnt 700 kroner dyrere end Motorola Edge. Hvis prisen er vigtig for dig, så skal du holde udkig efter OnePlus Z. Ifølge rygterne er det en kommende telefon fra OnePlus, som hører til i en billigere kategori.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Snart kommer den manglende Motorola

Der mangler en telefon i Motorolas 2024-udvalg til efterårssalget. Den kommer snart, forlyder det.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram