OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

1

Den kommende mellemklasse telefon, OnePlus Z, er spottet i benchmarkprogrammet Geekbench. Det ser ud til at den kommer med hele 12 GB RAM.

OnePlus X (Foto: OnePlus)
Billede af OnePlus X, som kom på markedet i 2015, der var en billig OnePlus-telefon med en pris på omkring 2.000 kroner uden abonnement (Foto: OnePlus)

OnePlus har for kort tid siden bekræftet, at de ikke er færdige med de budgetvenlige smartphones, selvom det længe mest har virket som om OnePlus udelukkende har haft fokus på topmodeller.

Det ser ud til, at OnePlus Z bliver den næste i rækken – og måske efterfølgeren til OnePlus X. OnePlus Z bliver angiveligt en telefon, som er prissat lavere end hvad OnePlus gør for tiden.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

OnePlus Z er angiveligt spottet i benchmarkprogrammet Geekbench, her er den afsløret under modelnavnet OnePlus AC2003. Det skriver Pocketnow.com.

Den scorer 612 og 1955 point i henholdsvis single-core og multi-core testen på Geekbench.

Processoren ventes at være en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Dette har rygterne også gået på igennem længere tid. Qualcomm Snapdragon 765G er den samme processor, som sidder i Motorolas prisvenlige Edge. Du kan læse anmeldelsen af Motorola Edge her.

OnePlus Z kommer med Snapdragon 765G processor

Derudover ser det ud til, at OnePlus Z kommer med octa-core Qualcomm chipset på 1.80 GHz. Mere overraskede ser det ud til, at den har 12 GB RAM. Derfor bliver det rigtigt spændende at se, hvad prisen bliver.

Android 10 vil selvfølgelig være installeret fra salgsæsken.

Ifølge rygterne vil OnePlus afsløre OnePlus Z i juli måned.

Som nævnt er vi spændte på prisen. Da OnePlus X kom på markedet i 2015, kostede den 2.049 kroner uden abonnement for den billigste konfiguration.

OnePlus har på nuværende tidspunkt ikke bekræftet OnePlus Z, men MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

McLaren har netop meldt ud, at OnePlus og McLarens samarbejde er stoppet for nu. Det er dog efter planen. Derfor skal vi nok ikke forvente, at OnePlus 8-serien kommer i en McLaren Edition.

Læs også:
8 grunde til at købe OnePlus 8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer