OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

Den kommende mellemklasse telefon, OnePlus Z, er spottet i benchmarkprogrammet Geekbench. Det ser ud til at den kommer med hele 12 GB RAM.

OnePlus X (Foto: OnePlus)
Billede af OnePlus X, som kom på markedet i 2015, der var en billig OnePlus-telefon med en pris på omkring 2.000 kroner uden abonnement (Foto: OnePlus)

OnePlus har for kort tid siden bekræftet, at de ikke er færdige med de budgetvenlige smartphones, selvom det længe mest har virket som om OnePlus udelukkende har haft fokus på topmodeller.

Det ser ud til, at OnePlus Z bliver den næste i rækken – og måske efterfølgeren til OnePlus X. OnePlus Z bliver angiveligt en telefon, som er prissat lavere end hvad OnePlus gør for tiden.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

OnePlus Z er angiveligt spottet i benchmarkprogrammet Geekbench, her er den afsløret under modelnavnet OnePlus AC2003. Det skriver Pocketnow.com.

Den scorer 612 og 1955 point i henholdsvis single-core og multi-core testen på Geekbench.

Processoren ventes at være en Snapdragon 765G fra Qualcomm. Dette har rygterne også gået på igennem længere tid. Qualcomm Snapdragon 765G er den samme processor, som sidder i Motorolas prisvenlige Edge. Du kan læse anmeldelsen af Motorola Edge her.

OnePlus Z kommer med Snapdragon 765G processor

Derudover ser det ud til, at OnePlus Z kommer med octa-core Qualcomm chipset på 1.80 GHz. Mere overraskede ser det ud til, at den har 12 GB RAM. Derfor bliver det rigtigt spændende at se, hvad prisen bliver.

Android 10 vil selvfølgelig være installeret fra salgsæsken.

Ifølge rygterne vil OnePlus afsløre OnePlus Z i juli måned.

Som nævnt er vi spændte på prisen. Da OnePlus X kom på markedet i 2015, kostede den 2.049 kroner uden abonnement for den billigste konfiguration.

OnePlus har på nuværende tidspunkt ikke bekræftet OnePlus Z, men MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

McLaren har netop meldt ud, at OnePlus og McLarens samarbejde er stoppet for nu. Det er dog efter planen. Derfor skal vi nok ikke forvente, at OnePlus 8-serien kommer i en McLaren Edition.

Læs også:
8 grunde til at købe OnePlus 8

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram