OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

OnePlus har tidligere lanceret særlige McLaren Editions af topmodeller, men samarbejdet er nu officielt slut.

OnePlus & McLaren
OnePlus 6T McLaren (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus og McLaren har tidligere lanceret særlige versioner af topmodellerne fra den kinesiske mobilproducent. De har lanceret modellerne OnePlus 6T, OnePlus 7T og koncepttelefonen Concept One.

Rygterne har svirret om, at samarbejdet mellem McLaren og OnePlus var slut fordi, at OnePlus ikke længere stod listet som 2020 F1 partner på McLarens hjemmeside.

Og disse rygter holdt altså stik for nu bekræftes det også. Samarbejdet, der begyndte tilbage i 2018, er officielt slut. Men det sker helt planmæssigt. Det bekræfter en talsmand fra McLaren.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

-“Vores partnerskab med OnePlus, der fornylig kom til den planlagte afslutning, har været et succesfuldt samarbejde mellem to ikoniske og innovative brands. Siden samarbejdes begyndelse i 2018 har OnePlus været en støttende og værdsat partner og vi ønsker dem alt godt og håber at se dem i fremtiden,” lyder det fra McLarens talsmand i en mail til Android Authority.

8 grunde til at købe OnePlus 8

Dermed skal vi altså nok ikke forvente, at se en McLaren Edition af OnePlus 8 eller en kommende OnePlus 8T- med mindre de vælger at indgå en ny aftale.

Det betyder også, at den sidste OnePlus McLaren formentlig i denne omgang var koncepttelefonen OnePlus Concept One. En telefon der ikke kom til salg på markedet, men vi forventer der vil være funktioner fra denne, som kommer på fremtidige produkter i nær fremtid.

Vi ser nærmere på OnePlus Concept One

Mere til historien

OnePlus har også lanceret særlige varianter af OnePlus 5T og OnePlus 6. Der kom i henholdsvis Star Wars og Avengers Editions af deres modeller. Disse er formentlig særligt interessante for samlere. Samsung har også forsøgt sig med en Star Wars Edition af deres Galaxy Note10+.

Læs også:
Android 10 på vej til OnePlus 5 og OnePlus 5T

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus 12R test | Fantastisk telefon

TEST: Ydelsen, prisen og skærmen er enestående. Kameraet er ikke i top, men fejler ikke. OnePlus 12R er bare en fantastisk telefon.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram