OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

0

OnePlus har tidligere lanceret særlige McLaren Editions af topmodeller, men samarbejdet er nu officielt slut.

OnePlus & McLaren
OnePlus 6T McLaren (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus og McLaren har tidligere lanceret særlige versioner af topmodellerne fra den kinesiske mobilproducent. De har lanceret modellerne OnePlus 6T, OnePlus 7T og koncepttelefonen Concept One.

Rygterne har svirret om, at samarbejdet mellem McLaren og OnePlus var slut fordi, at OnePlus ikke længere stod listet som 2020 F1 partner på McLarens hjemmeside.

Og disse rygter holdt altså stik for nu bekræftes det også. Samarbejdet, der begyndte tilbage i 2018, er officielt slut. Men det sker helt planmæssigt. Det bekræfter en talsmand fra McLaren.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

-“Vores partnerskab med OnePlus, der fornylig kom til den planlagte afslutning, har været et succesfuldt samarbejde mellem to ikoniske og innovative brands. Siden samarbejdes begyndelse i 2018 har OnePlus været en støttende og værdsat partner og vi ønsker dem alt godt og håber at se dem i fremtiden,” lyder det fra McLarens talsmand i en mail til Android Authority.

8 grunde til at købe OnePlus 8

Dermed skal vi altså nok ikke forvente, at se en McLaren Edition af OnePlus 8 eller en kommende OnePlus 8T- med mindre de vælger at indgå en ny aftale.

Det betyder også, at den sidste OnePlus McLaren formentlig i denne omgang var koncepttelefonen OnePlus Concept One. En telefon der ikke kom til salg på markedet, men vi forventer der vil være funktioner fra denne, som kommer på fremtidige produkter i nær fremtid.

Vi ser nærmere på OnePlus Concept One

Mere til historien

OnePlus har også lanceret særlige varianter af OnePlus 5T og OnePlus 6. Der kom i henholdsvis Star Wars og Avengers Editions af deres modeller. Disse er formentlig særligt interessante for samlere. Samsung har også forsøgt sig med en Star Wars Edition af deres Galaxy Note10+.

Læs også:
Android 10 på vej til OnePlus 5 og OnePlus 5T

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer