OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

OnePlus har tidligere lanceret særlige McLaren Editions af topmodeller, men samarbejdet er nu officielt slut.

OnePlus & McLaren
OnePlus 6T McLaren (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus og McLaren har tidligere lanceret særlige versioner af topmodellerne fra den kinesiske mobilproducent. De har lanceret modellerne OnePlus 6T, OnePlus 7T og koncepttelefonen Concept One.

Rygterne har svirret om, at samarbejdet mellem McLaren og OnePlus var slut fordi, at OnePlus ikke længere stod listet som 2020 F1 partner på McLarens hjemmeside.

Og disse rygter holdt altså stik for nu bekræftes det også. Samarbejdet, der begyndte tilbage i 2018, er officielt slut. Men det sker helt planmæssigt. Det bekræfter en talsmand fra McLaren.

Billigere OnePlus-telefon er måske på vej

-"Vores partnerskab med OnePlus, der fornylig kom til den planlagte afslutning, har været et succesfuldt samarbejde mellem to ikoniske og innovative brands. Siden samarbejdes begyndelse i 2018 har OnePlus været en støttende og værdsat partner og vi ønsker dem alt godt og håber at se dem i fremtiden," lyder det fra McLarens talsmand i en mail til Android Authority.

8 grunde til at købe OnePlus 8

Dermed skal vi altså nok ikke forvente, at se en McLaren Edition af OnePlus 8 eller en kommende OnePlus 8T- med mindre de vælger at indgå en ny aftale.

Det betyder også, at den sidste OnePlus McLaren formentlig i denne omgang var koncepttelefonen OnePlus Concept One. En telefon der ikke kom til salg på markedet, men vi forventer der vil være funktioner fra denne, som kommer på fremtidige produkter i nær fremtid.

Vi ser nærmere på OnePlus Concept One

Mere til historien

OnePlus har også lanceret særlige varianter af OnePlus 5T og OnePlus 6. Der kom i henholdsvis Star Wars og Avengers Editions af deres modeller. Disse er formentlig særligt interessante for samlere. Samsung har også forsøgt sig med en Star Wars Edition af deres Galaxy Note10+.

Læs også:
Android 10 på vej til OnePlus 5 og OnePlus 5T

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram