OnePlus 6 kommer i nye farver og i en eksklusiv version

2

Det næste flagskib fra OnePlus er på vej. OnePlus 6 er navnet. Den kommer i nye farver og en særlig Avengers: Infinity War variant. Se dem her.

OnePlus 6 i sort, hvid og blå (Kilde: Gizmochina)
OnePlus 6 i sort, hvid og blå (Kilde: Gizmochina)

Forårets smartphone-modeller er så småt lanceret, men et par enkelte mangler endnu. Deriblandt OnePlus 6.

Men vi skal nok ikke vente meget længere inden OnePlus lancerer deres flagskib, OnePlus 6. En række billeder er dukket op på blandt andet på Weibo.

Nye billeder viser søsteren til OnePlus 6

Weibo-brugeren, shumaC, har lækket syv forskellige billeder af OnePlus 6. Og det design, som ses på billederne ligner altså noget der tidligere er lækket af blandt andet Twitter-brugeren @EvLeaks.

Lidt overraskende måske – så ser det ud til at OnePlus 6 kommer i nogle nye farver.

OnePlus 5T kom ”kun” i en sort og en hvid udgave fra salgsstarten. Senere fulgte en knaldrød variant, samt den særlige Star Wars-edition. OnePlus 6 kommer angiveligt også i en ny blå farve, der ikke tidligere er set i OnePlus-sammenhæng. Så holder rygterne stik, skal vi altså forvente OnePlus 6 i sort, hvid, blå og en særlig Avengers: Infinity War edition. Det skriver Techradar.com.

Den særlige Avengers: Infinity War edition af OnePlus 6 kommer i en knaldrød farve med et Avengers-logo nederst på bagsiden. Softwaren skulle i øvrigt være tilpasset designet.

Du kan se flere billeder af OnePlus 6 på Gizmochina.com.

Ud fra billederne at dømme, så kommer OnePlus 6 nu med en glasbagside af typen 3D Gorilla Glass.

Foruden billeder af telefonen så er der også lækket et billede af det, som kunne ligne invitationen til lanceringen af telefonen. Holder dette stik, så vil OnePlus 6 blive lanceret lørdag den 5. maj klokken 14 i Kina (cirka kl. 8.00 dansk tid). Dette er endnu ikke officielt bekræftet. Og holder det stik vil der formentlig være en global lancering i ugen op til eller ugen efter.

 – OnePlus 6 vil udfordre Samsung Galaxy S9 på hastighed

MereMobil.dk holder øje med OnePlus og venter spændt på, at der kommer officielle meldinger ud.


VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Tidligere er også lækket et specifikations-ark for specifikationerne på OnePlus 6. Du kan se mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer