OnePlus 6 - specifikations-ark er lækket

Telefonen er endnu ikke offentliggjort, men allerede nu svirrer rygterne helt vildt. Og nu er et specifikations-ark lækket – se alle detaljerne her.

Lækkede specifikationer på OnePlus 6 (Kilde: GSMArena.com)

Lækkede specifikationer på OnePlus 6 (Kilde: GSMArena.com)

OnePlus har endnu ikke offentliggjort nogen oplysninger omkring den kommende model, OnePlus 6. Men alligevel virker det til, at der er en masse detaljer ude omkring OnePlus 6.

Prisen er allerede lækket – i hvert fald det der ventes at være prisen. Ligesom også benchmarkstests er afsløret.

- Læs detaljer om OnePlus 6 der topper i benchmarktest

Men nu er et specifikationsark på OnePlus 6 altså også ”kommet ud”. Det skriver GSMArena.com.

Ifølge dette specifikationsark, så vil OnePlus 6 komme med en 6.28 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 2280 x 1080 pixels, dette er samme skærmpanel som på Oppo R15. Skærmformatet er på 19:9.

Tidligere har OnePlus 5T og Oppo R11S været meget lig hinanden hardwaremæssigt. Derfor er det også forventeligt, at Oppo R15 og OnePlus 6 vil gøre det samme.

- Nye billeder viser søsteren til OnePlus 6

Processoren er en Snapdragon 845 fra Qualcomm med 2.7 GHz CPU.

Kameraet er et dual-kamera med henholdsvis 16 megapixels og 20 megapixels og f/1.7 aperture optik – altså præcis det samme som forgængeren OnePlus 5T. Frontkameraet er blevet opgraderet til at være et 20 megapixels kamera – også med f/1.7 aperture optik. Batteriet er også det samme, som på OnePlus 5T, nemlig på 3.450 mAh.

Derudover kommer den med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Telefonen kommer med Android 8.1 Oreo og forventeligt med brugerfladen Oxygen OS ovenpå, som det kendes fra andre OnePlus-modeller.

OnePlus har ikke meldt noget ud omkring et event, hvor OnePlus 6 vil blive afsløret. Det er derfor pt. uvist, hvornår offentliggørelsen af produktet finder sted.

MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

De første OnePlus-modeller kunne kun købes via et invitationssystem, mens de nu kan købes hos teleselskaber i flere lande. I Danmark sælger både 3 og YouSee OnePlus-telefonerne.

Læs også:
-
OnePlus: 5T er vores hurtigst sælgende telefon

OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram