Læs detaljer om OnePlus 6 der topper i benchmarktest

12

OnePlus 6 får et “hak i skærmen,” som vi kender det fra iPhone X. Telefonen kommer med Snapdragon 845 processor og topper den i AnTuTu benchmarktesten.

OnePlus 6 er topscorer i AnTuTU benchmarktest (foto: Android Central)

Android Central skriver, at den næste telefon fra OnePlus, ser ud til at have mange “hestekræfter.” En kilde tæt på OnePlus har lækket billeder, som viser, at den kommende OnePlus 6 scorer 276.510 point i AnTuTu benchmarktest. Det er nok til at vippe den tidligere vinder af tronen – nemlig Xiomi Mi Mix 2S.

Med til historien hører også, at OnePlus tidligere er blevet fanget i, at snyde med benchmark-tests for at opnå bedre resultater end konkurrenterne.

Kilden afslører også, at OnePlus 6 får det samme hak i skærmen, som det kendes fra iPhone X. Skærmformatet på OnePlus’ kommende flagskib er 19:9

Det rygtes, at telefonen også får en glasbagside, noget som vi ikke har set hos OnePlus siden OnePlus X. Fingeraftryklæseren skulle sidde på bagsiden, telefonen har dobbeltkamera og minimale skærmkanter.

Det vides endnu ikke hvornår, OnePlus 6 lanceres. OnePlus 5 blev lanceret i juni sidste år, men pga. af de seneste lækager, spekuleres der i, om vi kommer til at se den tidligere på året.

OnePlus bekræfter kreditkort-hack

Mere til historien

Benchmarktest skal altid tages med et gran salt. Selvom tallene er høje fortæller de ikke noget om, hvordan telefonen føles i daglig brug. Dog er OnePlus kendt for at lave telefoner, som føles super hurtige i daglig brug.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer