Nye billeder viser søsteren til OnePlus 6

4

Søstertelefonen til OnePlus 6 poserer i nye billeder. Jackstikket overlever, men et “hak” i skærmen bliver efter alt at dømme en realitet. Se billederne her.

OPPO R15 ligner angiveligt OnePlus 6. (Foto: Android Authority / OPPO)

Forestil dig to telefoner, der ser næsten ens ud. Den eneste forskel udenpå er det logo, der præger bagsiden. Det kan meget vel blive tilfældet, hvis du holder OnePlus 6 og søstertelefonen OPPO R15 i hænderne. De to telefoner bliver nemlig udgivet af samme firma kaldet BBK Electronics.

For nylig lancerede BBK Elecetronics OPPO R15. En telefon med “hak” i toppen og et flot design. OPPO R15 finder formodentlig aldrig vej til Danmark, men dens kommende søster gør formodentlig.

Her er 5 ting du skal vide om Android P

Ifølge Android Authority er OPPO R15 i grove træk en OnePlus 6 med et andet logo på bagsiden. Det betyder altså, at R15 giver verden det første blik på efterfølgeren til sidste års OnePlus 5.

Skærmen OPPO R15 måler 6,28 tommer, mens teknologien bag er OLED. I toppen finder man et lille “hak” som på konkurrenter som iPhone X og Essential PH-1. Bagsiden huser et dual-kamera og fingeraftrykslæser.

OnePlus-telefoner bliver traditionelt markedsført som “flagskibs-dræbere”. Indmaden i OPPO R15 tager dog næppe førertrøjen fra Samsung eller Apple. Telefonen må nemlig nøjes med en Snapdragon 660 eller MediaTek Helio P60 – to SoC’er fra mellemklassen. Det er derfor meget sandsynligt, at OnePlus 6 får hurtigere indmad; formodentlig en Snapdragon 845.

Læs detaljer om OnePlus 6 der topper i benchmarktest

Batterikapaciteten lyder på 3.450 mAh. Det er dermed en smule større end de 3.300 mAh, man finder i OnePlus 5T. OPPO R15 holder desuden fast i jackstikket. Det harmonerer altså med tidligere udtalelser fra OnePlus omkring lydstikket.

Hvad tænker du om designet af OPPO R15? Skal OnePlus 6 have samme look?

Mere til historien

Søsterprodukter er langt fra unikke til mobilbranchen. Begrebet har en lang historie i bilverdenen, hvor eksempelvis Toyota har samarbejdet med franske Peugeot og Citroën. Du kan blive klogere på FDM’s hjemmeside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer