OnePlus bekræfter: OnePlus 5T beholder 3,5 mm jackstik

6

Den kinesiske mobilproducent holder fast i jackstikket. I hvert fald indtil videre, lyder det fra OnePlus selv.

Jackstikket er ved at blive et sjældent syn på smartphones. Her ses ASUS ZenFone 4, som har beholdt hovedtelefonstikket. (Foto: MereMobil)

2017 har været et hårdt år for smartphone-elskeren med en forkærlighed for kablet musik.

HTC har droppet hovedtelefonstikket på U11.  Huawei har fulgt efter med Mate 10 Pro. Og Google har sagt farvel til det analoge stik på sine nyeste Pixel-telefoner.

Men OnePlus’ kommende flagskib beholder stikket. Det fremgår af et blogindlæg, der skitserer grundene bag.

Ny patent: Microsoft holder fast i 3,5 mm jackstik

Ifølge OnePlus så foretrækker mange OnePlus-ejere kablet lyd, da det lyder bedre. Derudover koster god lyd ifølge OnePlus mere, hvis det skal være trådløst. Og så påpeger OnePlus, at langt de fleste OnePlus-ejere ender med at bruge deres jackstik på et eller andet tidspunkt.

Derfor ville det ifølge OnePlus “fjerne brugerens frihed”, hvis den kinesiske mobilproducent vinkede farvel til hovedtelefonstikket. Det er også derfor, at OnePlus 5T beholder det klassiske hovedtelefonstik.

OnePlus vil indsamle mindre data om brugerne

I blogindlægget lover OnePlus dog ikke, at jackstikket får lov at blive til evig tid. Ifølge selskabets direktør har trådløs lyd “meget potentiale”.

OnePlus 5T er lige på trapperne. Den vil efter sigende få en opdateret skærm i 18:9 formatet, som det kendes fra flere andre telefoner som HTC’s U11+.

OnePlus 5T får ny skærm og opdateret kamera-system

Derudover peger rygterne på, at OnePlus 5T får opgraderet sit dual-kamera. Angiveligt skulle begge bagsidekameraer være i stand til at tage billeder på 20 megapixels. På OnePlus 5 er det ene kamera på 16 megapixels, men nummer to er på 20 megapixels.

Om OnePlus holder fast i priserne er endnu ukendt.

Mere til historien

Sammen med blogindlægget har OnePlus frigivet et “foto” af OnePlus 5T. Filen hedder: “This is the OnePlus 5T render no doubt about that”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer