Her er specifikationer på Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

RYGTE: Med under en uge til Googles kommende event er der kommet flere detaljer om søgegigantens kommende flagskibe.

Snapdragon 835 processor, skærm med høj opløsning og op til 128 GB lagerplads. Det er nogle af de specifikationer, som Pixel 2 og Pixel 2 XL har tilfælles. Det skriver mediet AndroidAuthority.

Sort er én af farvene, som Pixel 2 XL kommer i. (Foto: Droid Life)

 – Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

Ligesom sidste år peger alle rygter på, at Google vil præsentere to telefoner. En stor med et batteri på 3.520 mAh og en lidt mindre med et batteri på 2.700 mAh. Men modsat sidste år vil de to telefoner ikke dele samme indmad.

Den største telefon vil få navnet Google Pixel 2 XL. Skærmens størrelse er ukendt, men opløsningen vil ligge på 2560 x 1440 pixels. Sidste års Pixel XL havde i øvrigt samme opløsning og en skærmstørrelse på 5,5 tommer.

Derudover vil Pixel 2 XL komme med minimale rammer og en kurvet skærm, ligesom man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

 – Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

Som noget nyt vil skærmen på Pixel 2 XL understøtte et brede farvespektrum. Det udmærker sig ofte i flere og flottere farver. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har et bredt farvespektrum, som blandt andet betyder, at telefonerne understøtter HDR via Netflix.

Lillebror Pixel 2 skal efter sigende nøjes med en mindre skærm og en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Her er der hverken kurver eller smalle rammer. Pixel 2 vil dog få samme processor som storebroderen. Der bliver nemlig tale om en Snapdragon 835, som ligger i mange af årets Android-flagskibe. Lagerpladsen lyder på enten 64 GB eller 128 GB, mens mængden af RAM endnu er ukendt.

På billedfronten vil begge telefoner ifølge AndroidAuthority blive udstyret med to bagsidekameraer hver – de såkaldte dual-kameraer. Mindst det ene af kameraerne bliver udrustet med optisk billedstabilisering. En egenskab som sidste års Pixel-telefoner ikke havde. Alligevel fik kameraet stor ros i testen her hos MereMobil.dk 

Mere til historien

MereMobil dækker naturligvis de nye Pixel-telefoner, når de bliver præsenteret 4. oktober.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram