Her er specifikationer på Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

3

RYGTE: Med under en uge til Googles kommende event er der kommet flere detaljer om søgegigantens kommende flagskibe.

Snapdragon 835 processor, skærm med høj opløsning og op til 128 GB lagerplads. Det er nogle af de specifikationer, som Pixel 2 og Pixel 2 XL har tilfælles. Det skriver mediet AndroidAuthority.

Sort er én af farvene, som Pixel 2 XL kommer i. (Foto: Droid Life)

 – Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

Ligesom sidste år peger alle rygter på, at Google vil præsentere to telefoner. En stor med et batteri på 3.520 mAh og en lidt mindre med et batteri på 2.700 mAh. Men modsat sidste år vil de to telefoner ikke dele samme indmad.

Den største telefon vil få navnet Google Pixel 2 XL. Skærmens størrelse er ukendt, men opløsningen vil ligge på 2560 x 1440 pixels. Sidste års Pixel XL havde i øvrigt samme opløsning og en skærmstørrelse på 5,5 tommer.

Derudover vil Pixel 2 XL komme med minimale rammer og en kurvet skærm, ligesom man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S8.

 – Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

Som noget nyt vil skærmen på Pixel 2 XL understøtte et brede farvespektrum. Det udmærker sig ofte i flere og flottere farver. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har et bredt farvespektrum, som blandt andet betyder, at telefonerne understøtter HDR via Netflix.

Lillebror Pixel 2 skal efter sigende nøjes med en mindre skærm og en opløsning på 1920 x 1080 pixels. Her er der hverken kurver eller smalle rammer. Pixel 2 vil dog få samme processor som storebroderen. Der bliver nemlig tale om en Snapdragon 835, som ligger i mange af årets Android-flagskibe. Lagerpladsen lyder på enten 64 GB eller 128 GB, mens mængden af RAM endnu er ukendt.

På billedfronten vil begge telefoner ifølge AndroidAuthority blive udstyret med to bagsidekameraer hver – de såkaldte dual-kameraer. Mindst det ene af kameraerne bliver udrustet med optisk billedstabilisering. En egenskab som sidste års Pixel-telefoner ikke havde. Alligevel fik kameraet stor ros i testen her hos MereMobil.dk 

Mere til historien

MereMobil dækker naturligvis de nye Pixel-telefoner, når de bliver præsenteret 4. oktober.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer