Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

0

RYGTE: Apple har lige holdt deres store iPhone-event og nu ser det ud til, at konkurrenten Google er ved at være klar til deres. De nye Pixel-telefoner offentliggøres måske onsdag den 4. oktober 2017.

Plakat spottet i Boston med ordlyden "Ask more of your phone" - der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)
Plakat spottet i Boston med ordlyden “Ask more of your phone” – der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Efterårssæsonen for lanceringer af smartphones er for alvor i gang. På nuværende tidspunkt har Samsung offentliggjort deres Galaxy Note 8, som har dansk salgsstart i morgen (fredag den 15. september 2017, red.). Ligesom Apple også har afsløret deres bud på iPhone-modeller for 2017.

Men det er ikke nok. Flere mobilproducenter har topmodeller i ærmet til offentliggørelse inden den vigtige julehandel. Huawei har indkaldt verdenspressen til event mandag den 16. oktober 2017, hvor det ventes de vil afsløre Huawei Mate 10.

Google rygtes nu også, at de vil offentliggøre deres Pixel 2-serie i oktober. Holder rygterne vand, så vil det faktisk ske før Huawei’s event. Rygterne svirrer nemlig om, at annonceringen af Pixel 2-telefonerne vil ske onsdag den 4. oktober 2017. Tidligere har der været rygter om, at annonceringen ville ske 5. oktober.

 – Google Pixel 2 de seneste rygter

Hjemmesiden Droid Life har opsnappet et billede af en billboard-plakat fra Google med ordlyden ”Ask more of your phone”. Datoen 4. oktober fremgår også på denne plakat. Plakaten er spottet i den amerikanske by Boston. Det skriver Android Authority.

Google sørgede også sidste år for, at der dukkede lidt plakater og lignende op, som gav lidt interesse og hype før lanceringen af Google Pixel-telefonerne.

Holder rygterne stik, så bliver afsløringen af Pixel 2-telefonerne præcis et år efter Pixel og Pixel XL blev offentliggjort. Dette gjorde de nemlig 4. oktober 2016.

Google har endnu ikke kommenteret på rygterne og spekulationerne. Så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

 – Google Pixel XL 2 afsløret – se det kommende flagskib

Spændende er det om telefonerne vil få navnene Pixel 2 og Pixel 2 XL, som rygtebørsen netop nu gætter på.

Mere til historien

Google Pixel-telefonerne kom ikke officielt på det danske marked, så ønskede man en Pixel-telefon krævede det eventuelt en tur over den tyske grænse. Pixel-telefonerne har heller ikke haft noget vildt salgstal.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer