Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

RYGTE: Apple har lige holdt deres store iPhone-event og nu ser det ud til, at konkurrenten Google er ved at være klar til deres. De nye Pixel-telefoner offentliggøres måske onsdag den 4. oktober 2017.

Plakat spottet i Boston med ordlyden "Ask more of your phone" - der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Plakat spottet i Boston med ordlyden "Ask more of your phone" - der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Efterårssæsonen for lanceringer af smartphones er for alvor i gang. På nuværende tidspunkt har Samsung offentliggjort deres Galaxy Note 8, som har dansk salgsstart i morgen (fredag den 15. september 2017, red.). Ligesom Apple også har afsløret deres bud på iPhone-modeller for 2017.

Men det er ikke nok. Flere mobilproducenter har topmodeller i ærmet til offentliggørelse inden den vigtige julehandel. Huawei har indkaldt verdenspressen til event mandag den 16. oktober 2017, hvor det ventes de vil afsløre Huawei Mate 10.

Google rygtes nu også, at de vil offentliggøre deres Pixel 2-serie i oktober. Holder rygterne vand, så vil det faktisk ske før Huawei’s event. Rygterne svirrer nemlig om, at annonceringen af Pixel 2-telefonerne vil ske onsdag den 4. oktober 2017. Tidligere har der været rygter om, at annonceringen ville ske 5. oktober.

 - Google Pixel 2 de seneste rygter

Hjemmesiden Droid Life har opsnappet et billede af en billboard-plakat fra Google med ordlyden ”Ask more of your phone”. Datoen 4. oktober fremgår også på denne plakat. Plakaten er spottet i den amerikanske by Boston. Det skriver Android Authority.

Google sørgede også sidste år for, at der dukkede lidt plakater og lignende op, som gav lidt interesse og hype før lanceringen af Google Pixel-telefonerne.

Holder rygterne stik, så bliver afsløringen af Pixel 2-telefonerne præcis et år efter Pixel og Pixel XL blev offentliggjort. Dette gjorde de nemlig 4. oktober 2016.

Google har endnu ikke kommenteret på rygterne og spekulationerne. Så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

 - Google Pixel XL 2 afsløret - se det kommende flagskib

Spændende er det om telefonerne vil få navnene Pixel 2 og Pixel 2 XL, som rygtebørsen netop nu gætter på.

Mere til historien

Google Pixel-telefonerne kom ikke officielt på det danske marked, så ønskede man en Pixel-telefon krævede det eventuelt en tur over den tyske grænse. Pixel-telefonerne har heller ikke haft noget vildt salgstal.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Google Pixel 7a test | Minimale nyheder

TEST: Min Pixel 7a test konkluderer, at nyhederne er minimale, men at produktkvaliteten er god. Læs min Pixel 7a test her.

(mere…)
Her er Pixel 7a og Pixel Tablet

Google har lanceret den prisvenlige Pixel 7a og den første tablet i nyere tid, Pixel Tablet.

(mere…)
Ingen foldbar i Danmark: Pixel Fold kommer ikke

Google Pixel Fold kommer ikke til Danmark, oplyser Google. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram