Huawei Mate 10 – kommer i tre forskellige varianter

RYGTE: Ifølge de seneste rygter, så forlyder det der kommer tre forskellige varianter af det næste store flagskib fra Huawei – nemlig Huawei Mate 10.

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Huawei Mate 9 (Foto: Huawei)

Apple har måske taget mange overskrifter de seneste dage, men det betyder ikke, at der ikke sker andet i mobilbranchen. Konkurrenten Huawei, som i sidste kvartal overhalede Apple i salg af enheder, gør klar i kulissen til deres store præsentation.

- Huawei overhaler Apple – nu verdens andenstørste smartphoneproducent

Huawei afholder en stort event i den tyske by München mandag den 16. oktober, hvor det altså ventes de offentliggør Huawei Mate 10. Men de seneste rygter går altså nu på, at de lancerer tre modeller og ikke kun én.

- Nye vedholdende rygter om Huawei Mate 10

Modellerne hedder alle Huawei Mate 10, men er så i forskellige varianter. Den ”almindelige ” Mate 10 er ventet, men det er også Huawei Mate 10 Pro (kant-til-kant skærm) og så den budget-venlige Huawei Mate 10 Lite. Det skriver GSMArena.com.

Da Huawei sidste år lancerede Mate 9 kom de også med Mate 9 Pro, samt den særlige Mate 9 Porsche Edition. I Danmark fik vi til at starte med ”kun” Mate 9 Pro, men senere fulgte de to øvrige modeller også.

- TEST: Huawei Mate 9 Pro – måske 7 ud af 6 stjerner

Ifølge GSMArena.com, så vil Mate 10 og Mate 10 Lite begge komme med en 5,9 tommer Full HD-skærm. Hvorimod Mate 10 Pro vil komme med skærmformatet ”EntireView”-display i 18:9 og en skærmstørrelse på 6 tommer. Opløsningen vil være på 2160 x 1080 pixels og skærmtypen AMOLED. Fingeraftrykslæseren skulle i øvrigt også være flyttet til bagsiden, da hele fronten er ”skærmen”.

Huawei Mate 10 forventes også at komme med Kirin 970-processoren, som Huawei offentliggjorde under dette års IFA-messe. Om det også gælder Mate 10 Lite er dog uvist.

- Huawei har lanceret Kirin 970 – processor med AI-muligheder

Mere til historien

Der har også fornylig været lækket billeder af det, som ventes at være Huawei Mate 10. Disse billeder kan du se her.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram