Se billeder af Huawei Mate 10

Flere medier viser computer-fremstillede og animerede billeder af den kommende Huawei Mate 10. Holder billederne stik, kan vi vente en yderst elegant smartphone i flagskibs-klassen.

Lækkede billeder af det der ventes, at være Huawei Mate 10 (Kilde: OnLeaks / Android Authority)

Lækkede billeder af det der ventes, at være Huawei Mate 10 (Kilde: OnLeaks / Android Authority)

Nedtællingen til Huawei Mate 10 tager fart på flere fronter dag for dag.

I skrivende stund er der præcis fem uger til Huawei viser flagskibet frem ved en pressefremvisning i München i Tyskland.

Her vil Huawei Mate 10 og Mate 10 Pro se dagens lys – altså sådan helt officielt.

 – Huawei overhaler Apple på mobilsalg

Men inden vi når 16. oktober vil der sandsynligvis fortsat været hektisk aktivitet på rygtebørsen – også selv om der snart ikke kan sive flere detaljer ud og ind på blogs, fora og tech-sites.

Vi har tidligere samlet rygterne sammen, og her kan man læse, at Mate 10 vil få en seks tommer skærm, optik fra Leica, Kirin 970-chipset og Android 8.0 Oreo. Plus en række andre lækre features – i hvert fald, hvis rygterne er sande.

Lækkede billeder af det der ventes, at være Huawei Mate 10 (Kilde: OnLeaks / Android Authority)

Lækkede billeder af det der ventes, at være Huawei Mate 10 (Kilde: OnLeaks / Android Authority)

Nu har blandt andre Android Authority lækket nogle billeder, som skulle være et godt bud på hvordan Mate 10 kommer til at se ud.

Disse renderinger, som jo er 3D CAD-tegninger, afslører måske nogle detaljer. Således kan man på renderingerne se det ventede dual-kamera, som skabes i samarbejde med eksperterne hos med Leica.

Desuden viser renderingerne, at skærmen på Mate vil gå fra kant til kant, og at fingeraftrykssensoren vil være placeret på forsiden, lige under skærmen. Helt præcist, hvad sensoren vil indeholde er usikkert – rygterne har nemlig endnu ikke sagt noget præcist om det.

 – Huawei har lanceret Kirin 970 – processor med AI-muligheder

Det samlede udtryk er en lækker og meget elegant smartphone, som forhåbentlig indeholder langt det meste af, hvad rygterne har bragt på banen – og lidt til, måske?

Video: Huawei Mate 10-billeder fremvises af CompareRaja

Mere til historien

Hvornår Mate 10 og Mate 10 Pro ventes i butikkerne er ukendt. Men mon ikke Huawei vil gå efter, at få dem ud inden julehandlen sætter ind?

OPDATERET: Android 9 Pie på vej til Huawei Mate 10 Pro

Android 9 Pie kommer til Huawei Mate 10 Pro. Senere følger andre modeller.  Huawei Danmark oplyser, at opdateringen ikke er klar endnu.

(mere…)
Huawei: P20- og Mate 10-serien har nået kæmpe milepæl

Huawei har frigivet interessante oplysninger og flotte milepæle. Salgstallene for P20- og Mate 10-serien blev tilgængelige på IFA.

(mere…)
Huawei svarer på anklager om falske brugeranmeldelser

Ifølge Huawei skyldes opfordringen til falske brugeranmeldelser af Mate 10 Pro en intern fejl.

(mere…)
Huawei opfordrede til falske Mate 10 Pro anmeldelser

Huawei er blevet afsløret i at opfordre amerikanere til at lave falske anmeldelser af Mate 10 Pro, der snart kan købes i USA.

(mere…)
Huawei får Mate 10 Pro på hylderne i USA

Spionage-skyggen forhindrende Huaweis salgsaftale med AT&T, men Mate 10 Pro kommer alligevel på det amerikanske marked. (mere…)

Huawei Mate 10 Pro test – endnu engang viser Huawei tænder

TEST: Mate 10 Pro leverer forventede forbedringer, men er ikke banebrydende. AI er salgssnak uden reel værdi.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram