Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

RYGTE: Startprisen på Pixel 2 XL lyder på cirka 6.500 kroner for 64 GB varianten. Og som noget nyt fås telefonen i en sort/hvid-kombi.

Sort er én af farvene, som Pixel 2 XL kommer i. (Foto: Droid Life)

Vi er kun få uger fra en Google-event, hvor Pixel 2 og Pixel 2 XL formodentlig bliver vist frem. Men allerede nu svirrer rygterne om telefonernes pris.

Ifølge netmediet Droid Life vil Pixel 2 XL koste 849 dollars for 64 GB lagerplads eller 949 $ for 128 GB. Omregner man til danske kroner og lægger moms til lander telefonerne på henholdsvis 6.500 kroner og 7.300 kroner.

- Google teaser om Pixel-event i ny video

Den nuværende Google Pixel XL med 32 GB hukommelse går i skrivende stund for omkring 6.200 kroner viser Sponseret link Pricerunner.dk. Lillebror Google Pixel står i knap 4.800 kroner viser en søgning på Sponseret link Pricerunner.dk.

Farverne

Ifølge Droid Life bliver Google Pixel XL 2 tilgængelig i flere farvevarianter. Den første er en sort udgave, der er inspireret af sidste års model. Derudover vil telefonen ifølge rygterne også komme i hvid og en blå-grå udgave. Og som noget nyt vil Google tilbyde en Google Pixel XL 2 i farvekombinationen sort og hvid. Sidste Google-telefon, der var sort og hvid var Nexus 5 fra 2013.

Den sorte/hvide telefon vil også komme med en orange knap på siden af telefonen. Det er uvist, hvad knappens funktion er. Men der er formodentlig tale om tænd/sluk-knappen.

- Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Hjemmesiden The Verge rapporterer, at Pixel 2 XL  får en OLED-skræm på 6 tommer. Processoren vil være en Snapdragon 835, der allerede sidder i flere af årets Android-flagskibe. Derudover vil både Pixel 2 og Pixel 2 XL være i stand til at mærke tryk på siden af telefonen – denne feature kendes allerede fra HTC’s U11.

Det er i også HTC og måske LG, som skal producerer telefonerne. Google har aldrig produceret hardwaren selv på deres Nexus- og Pixel-produkter, men med Nexus var det mere officielt, hvem der stod bag hardwareproduktionen. Sidste års Pixel og Pixel XL blev også fremstillet på HTC's fabrikker.

Om de nye Pixel 2 og Pixel 2 XL vil komme til salg officielt på det danske marked er uvist.

Mere til historien

Meget tyder på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver de første telefoner med Android 8.1 Oreo.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram