Google Pixel 2 XL bliver dyr og får ny farve-kombination

1

RYGTE: Startprisen på Pixel 2 XL lyder på cirka 6.500 kroner for 64 GB varianten. Og som noget nyt fås telefonen i en sort/hvid-kombi.

Sort er én af farvene, som Pixel 2 XL kommer i. (Foto: Droid Life)

Vi er kun få uger fra en Google-event, hvor Pixel 2 og Pixel 2 XL formodentlig bliver vist frem. Men allerede nu svirrer rygterne om telefonernes pris.

Ifølge netmediet Droid Life vil Pixel 2 XL koste 849 dollars for 64 GB lagerplads eller 949 $ for 128 GB. Omregner man til danske kroner og lægger moms til lander telefonerne på henholdsvis 6.500 kroner og 7.300 kroner.

Google teaser om Pixel-event i ny video

Den nuværende Google Pixel XL med 32 GB hukommelse går i skrivende stund for omkring 6.200 kroner viser %%%% Pricerunner.dk. Lillebror Google Pixel står i knap 4.800 kroner viser en søgning på %%%% Pricerunner.dk.

Farverne

Ifølge Droid Life bliver Google Pixel XL 2 tilgængelig i flere farvevarianter. Den første er en sort udgave, der er inspireret af sidste års model. Derudover vil telefonen ifølge rygterne også komme i hvid og en blå-grå udgave. Og som noget nyt vil Google tilbyde en Google Pixel XL 2 i farvekombinationen sort og hvid. Sidste Google-telefon, der var sort og hvid var Nexus 5 fra 2013.

Den sorte/hvide telefon vil også komme med en orange knap på siden af telefonen. Det er uvist, hvad knappens funktion er. Men der er formodentlig tale om tænd/sluk-knappen.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

Hjemmesiden The Verge rapporterer, at Pixel 2 XL  får en OLED-skræm på 6 tommer. Processoren vil være en Snapdragon 835, der allerede sidder i flere af årets Android-flagskibe. Derudover vil både Pixel 2 og Pixel 2 XL være i stand til at mærke tryk på siden af telefonen – denne feature kendes allerede fra HTC’s U11.

Det er i også HTC og måske LG, som skal producerer telefonerne. Google har aldrig produceret hardwaren selv på deres Nexus- og Pixel-produkter, men med Nexus var det mere officielt, hvem der stod bag hardwareproduktionen. Sidste års Pixel og Pixel XL blev også fremstillet på HTC’s fabrikker.

Om de nye Pixel 2 og Pixel 2 XL vil komme til salg officielt på det danske marked er uvist.

Mere til historien

Meget tyder på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver de første telefoner med Android 8.1 Oreo.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer