HTC vil give Edge Sense flere muligheder

Ny beta-software viser fremtidens for HTC klemme-teknik.

Klem og telefonen kan mærke det. Sådan lyder beskrivelsen af HTC Edge Sense, der debuterede med HTC U11 i foråret.

Indtil videre har brugerne haft meget begrænsede muligheder for at ændre på, hvilke funktioner som Edge Sense aktiverede. Men det er slut nu. Det skriver The Verge, som har testkørt en ny beta-software.

HTC U11 test – HTCs bedste smartphone, nogensinde

Den nye software til Edge Sense gør det muligt at indstille specifikke Edge Sense-features for hver enkelte apps. Det vil sige, at et klem i Spotify kan pause musikken, mens det samme gestus udløser kameraet i Instagram. Men Edge Sense er ikke kun begrænset til store apps for den nye software lader brugerne simulere fingertryk på skærmen med et klem. Dermed kan man indstille Edge Sense for potentielt set alle apps.

Sådan ser det ud, når man indstille Edge Sense. (Foto: The Verge)

Den nye software er dog ikke uden fejl. Ifølge The Verge så har der været flere problematiske klem end succesfulde. Et problem er eksempelvis, at ikoner, der ikke er statiske, ikke altid kan blive aktiveret af Edge Sense. Et eksempel på dette kunne være Spotify-appen, hvor pauseknappen skifter placering afhængigt af telefonens orientering.

– Kan HTC U 11 følge med Samsung Galaxy S8?

Mange af fejlene vil formodentlig være udbedret, når den nye udgave af Edge Sense er klar til at blive følt på. Indtil videre kan betaen downloades i Google Play. Det kræver dog, at man er med i HTC’s betaprogram kaldet HTC Preview.

Indtil videre er det kun HTC’s U11, der har adgang til Edge Sense. Det rygtes dog, at HTC arbejder på en mindre udgave af U11. Det er dog uvist om denne mini-udgave også har trykfølsomme sider.

Mere til historien

Google kommende Pixel 2 forventes at have en pendant til Edge Sense indbygget.

Hvad siger du til en ny HTC-telefon?

HTC er nok ikke ’tilbage’ som en stor producent, men de kommer denne sommer med en ny smartphone. Her er HTC U24 Pro.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram