Kan HTC U 11 følge med Samsung Galaxy S8?

DUEL: Hvordan klarer HTC U 11 sig mod Samsung Galaxy S8? Vi har sat de rå data op side om side.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Når HTC U 11 lander i butikkerne er det så en telefon, der på specifikationssiden, er en overvejelse værd? Vi har sat U 11 i duel mod HTC U Ultra og Samsung Galaxy S8.

I skemaet får du svaret på hvilke forskelle der er på HTC U 11 og topmodellen fra starten af året, HTC U Ultra, samt hvordan de ligger i forhold til Samsung Galaxy S8, der må siges at være dén model, der skal benchmarkes mod denne sæson.

Det ses ret tydeligt, at HTC U 11 på ingen måde er bagud, når vi ser på de rene specifikationer.

På fotodelen er HTC mere end godt med. DxOMark har allerede nu udråbt kameraet i U 11 til at være det pt. bedste kamera i en smartphone. Med 90 point placerer U 11 sig to point over Samsung Galaxy S8.

- HTC U 11 er en nye kamerakonge

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Nu kan man jo langt fra bedømme om en smartphone er god eller dårlig, alene på specifikationer, men det siger noget om, hvorvidt grundlaget er i orden. Tilbage står så om man synes designet er tiltalende samt hvordan telefonen yder på daglig basis. Vi har flere gange set telefoner, der på papiret var spændende, men hvor de slet ikke levede op til forventningerne når den endelig prøve skulle stå.

- Læs mere om HTC U 11

HTC U 11 kommer til Danmark i starten af juni. Den vejledende pris er 5.790 kroner uden abonnement. Til sammenligning er Sponseret link dagsprisen på Galaxy S8 lige nu omkring 5.700 kroner.

HTC mod Samsung

[infogram id="d3da376e-dc0c-40b4-b045-cee392954709" prefix="f2T"]

Mere til historien

Hvis du vil have en telefon med Snapdragon 835 chipset så tjek også Sony Xperia XZ Premium ud. Denne bærer på både chipset og RAM de samme specifikationer om HTC U 11.

Læs også:
- WEB-TV: Sony Xperia XZ Premium slår S8 på 3D-benchmark

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram