Kan HTC U 11 følge med Samsung Galaxy S8?

DUEL: Hvordan klarer HTC U 11 sig mod Samsung Galaxy S8? Vi har sat de rå data op side om side.

HTC U 11 (Foto: HTC)

HTC U 11 (Foto: HTC)

Når HTC U 11 lander i butikkerne er det så en telefon, der på specifikationssiden, er en overvejelse værd? Vi har sat U 11 i duel mod HTC U Ultra og Samsung Galaxy S8.

I skemaet får du svaret på hvilke forskelle der er på HTC U 11 og topmodellen fra starten af året, HTC U Ultra, samt hvordan de ligger i forhold til Samsung Galaxy S8, der må siges at være dén model, der skal benchmarkes mod denne sæson.

Det ses ret tydeligt, at HTC U 11 på ingen måde er bagud, når vi ser på de rene specifikationer.

På fotodelen er HTC mere end godt med. DxOMark har allerede nu udråbt kameraet i U 11 til at være det pt. bedste kamera i en smartphone. Med 90 point placerer U 11 sig to point over Samsung Galaxy S8.

- HTC U 11 er en nye kamerakonge

HTC U 11

HTC U11 kommer med Edge Sense, som er en helt nye måde at interagere med din telefon på. Nu kan du tage hurtige selfies, sende et billede i Snapchat, åbne dit boardingpas og meget mere, med blot et naturligt let eller hårdt klem.
Køb:  HTC U 11.

Nu kan man jo langt fra bedømme om en smartphone er god eller dårlig, alene på specifikationer, men det siger noget om, hvorvidt grundlaget er i orden. Tilbage står så om man synes designet er tiltalende samt hvordan telefonen yder på daglig basis. Vi har flere gange set telefoner, der på papiret var spændende, men hvor de slet ikke levede op til forventningerne når den endelig prøve skulle stå.

- Læs mere om HTC U 11

HTC U 11 kommer til Danmark i starten af juni. Den vejledende pris er 5.790 kroner uden abonnement. Til sammenligning er Sponseret link dagsprisen på Galaxy S8 lige nu omkring 5.700 kroner.

HTC mod Samsung

[infogram id="d3da376e-dc0c-40b4-b045-cee392954709" prefix="f2T"]

Mere til historien

Hvis du vil have en telefon med Snapdragon 835 chipset så tjek også Sony Xperia XZ Premium ud. Denne bærer på både chipset og RAM de samme specifikationer om HTC U 11.

Læs også:
- WEB-TV: Sony Xperia XZ Premium slår S8 på 3D-benchmark

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram