Sony Xperia XZ Premium slår Galaxy S8 på 3D-benchmark

WEB-TV: Xperia XZ Premium er landet på bordet og testen er i gang. På 3D-ydelse passerer Sonys nye topmodel Samsung Galaxy S8.


Gorilla Glass 5 på begge sider

Du kan spejle dig selv i bagsiden på Sony Xperia XZ Premium, der med Gorilla Glass 5 på for- og bagside ligner ”klassisk Sony design”, men alligevel er lidt anderledes.

Den største forandring er skærmen. Verdens første 4K HDR skærm i en smartphone. Om 4K så giver mening i forhold til tjenester som YouTube og Netflix finder du ud af i den kommende anmeldelse.

Mens Samsung lader sine kunder i vores del af verden få adgang til Exynos chipsettet, fra Samsungs egen udviklingsafdeling, og ikke Snapdragon 835 som i USA, ja så er det anderledes med Sony. Her er det Qualcomm aktuelle topprocessor, Snapdragon 835, samt 4 GB RAM, der udgør motoren i telefonen.

Sony slår Samsung på benchmark

I rå benchmarkydelse (med Antutu) rammer Sony Xperia XZ Premium 169.985 point. Det er næsten tilsvarende Samsung Galaxy S8+, der fik 173.902 point i samme test. I 3D Mark testen fik Samsung 2.554 point. Her rammer XZ Premium 3.215 point og trækker altså et stykke over, hvad Samsung har kunne præstere.

Der er ingen tvivl om, at Sonys nye topmodel, på ydelsen, er helt på niveau med konkurrenterne og på nogle punkter et stykke over. Mens Antutu testen viser en allround ydelse, der stort set matcher Samsung så er 3D Mark ydelsen et pænt stykke over.

Nu siger benchmarkydelse jo ikke alt. Det bliver spændende, hvordan XZ Premium vil klare sig i helt almindeligt brug.

Læs mere om Sony Xperia XZ Premium

Sonys klare fordel i kampen om kunderne er deres historik inden for stabilitet og opdateringer. Sony er kendt for meget stabile telefoner, uden for meget ekstra lir og gejl, der alligevel ikke giver mening i dagligt brug. Dertil kommer skærmen, og naturligvis det helt nyudviklede kamera, med mulighed for super slowmotion-optagelser med 960 billeder per sekund, markedets vildeste.

Sammenligner vi med Samsung Galaxy S8 og S8+ så kører de lige nu Android 7.0 mens Sony allerede er klar på Android 7.1.1.

Inden længe vil du kunne læse min fulde anmeldelse af Sony Xperia XZ Premium. Hvis du har spørgsmål, eller idéer til noget jeg skal se nærmere på, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

XZ Premium ligger klar til salg i Danmark fredag den 9. juni 2017.

WEB-TV: Første kig på Sonys nye smartphone lineup

Mere til historien

Sony har haft en event hvor de har sat en filminstruktør til at instrurere en slowmotion film, baseret på optagelser fra det nye kamera. Se videoen her.

Læs også:
Test: Sony Xperia XA1 – en stilren mellemklasse-telefon

Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram