Se super slowmotion kortfilm optaget med en smartphone

VIDEO: Så fedt ser det ud når en super slowmotion kortfilm, optaget med en smartphone, planlægges af en rigtig filminstruktør. Se videoen her.

120 håndholdte smartphones

Ved en presseevent halvøen Tróia syd for Lissabon har deltagerne i eventen været med til at skyde verdens første super slowmotion film – optaget med en smartphone. I sagens natur var telefonen en Sony Xperia XZ Premium, da det var Sony der afholdte eventen.

 – Sony Xperia XZ Premium – topmodel med nyt kamera

Scenerne er optaget af 120 deltagere, der kom fra 21 lande, ved eventen.

Filmen er instrueret af den prisvindende filminstruktør Chris Cairns som via et setup, der var skabt specielt til slowmotion optagelser, fik engageret deltagerne i projektet. Det er der kommet en ret fed film ud af.

Xperia XZ Premium kan optage super slowmotion med 960 billeder i sekundet, hvilket skaber nogle dramatiske effekter, som kan være svære at fange med det blotte øje. Det fede ved optagefunktionen er, at man også ved håndholdt brug kan skabe flotte super slowmotion effekter.

Sonys nye telefon er den telefon, der kan skyde flest billeder per sekund (fps) i forhold til slowmotion. iPhone 7 laver slowmotion med 120 fps, mens Galaxy S8 / S8+ kører med 240 fps.

Super slowmotion findes også i Sony Xperia XZs. Læs her anmeldelsen af Xperia XZs. Herunder kan du se vores web-tv indslag om telefonen og vores egne super-slow optagelser.

Sony annoncerer Xperia XZ Premium i Bronze Pink

Se vores super slowmotion optagelser

Mere til historien

Sony Xperia XZ Premium kan købes i Danmark fra fredag den 9. juni 2017. Forsalget starter den 22. maj 2017.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram