Sony annoncerer Xperia XZ Premium i Bronze Pink

Sony har netop annonceret dette halvårs topmodel er klar i en ny farvevariant. Xperia XZ Premium kommer også i farven Bronze Pink.

Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)

Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)

Sony lancerede under Mobile World Congress 2017 de nye modeller Xperia XA1, Xperia XZ og Xperia XZ Premium. Imens vi venter på topmodellen Xperia XZ Premium er klar til salg har Sony netop oplyst, at den også lanceres i en ny farvevariant. Den nye farve hedder Bronze Pink. Det skriver Android Authority.

Sony Xperia XZ Premium – ny topmodel med nye kameraegenskaber

Under lanceringen i februar blev Luminous Chrome og Deepsea Black nævnt. Men nu er Bronze Pink altså også tilføjet.

Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)

Sony Xperia XZ Premium i Bronze Pink (Foto: Sony)

Sikkert er det dog, at det er den første telefon på markedet, som kan optage video i super slow-motion (960 billeder i sekundet). Derudover er det den første smartphone, der blev præsenteret med Snapdragon 835 processoren. Den er dog ikke den første, som bliver tilgængelig for mobilkøbere rundt i verden.

Sony Xperia XZ Premium er først med Snapdragon 835

Den nye farve Bronze Pink bliver ikke tilgængelig fra starten. Den vil komme i slutningen af juni på udvalgte markeder. Det udtaler Satoshi Aoyagi, Xperia Color Designer.

Flagskibet Xperia XZ Premium lander i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni. Vi forventer en nærmere dato fra Sony når vi nærmer os. Den vejledende pris for Xperia XZ Premium er 5.999 kroner uden abonnement.

Sony har oplyst til MereMobil.dk at de endnu ikke ved om den nye farvevariant kommer til Danmark. Men i forbindelse med lanceringen vil vi med garanti få flere oplysninger om tilgængelige farvevarianter hos de danske forhandlere.

Første kig på Xperia XZ Premium, XZs og XA1

Mere til historien

Vi har testet den opgraderede variant af Sony Xperia XZ, som hedder Xperia XZs. Du kan læse anmeldelsen af denne her.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram