Google teaser om Pixel-event i ny video

0

Google har frigivet en ny video på YouTube, hvor de teaser for event med Pixel-telefonerne. Onsdag den 4. oktober er endnu engang datoen.

Plakat spottet i Boston med ordlyden "Ask more of your phone" - der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)
Plakat spottet i Boston med ordlyden “Ask more of your phone” – der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Google har ikke direkte meldt ud, at de afholder Google Pixel-event onsdag den 4. oktober 2017. Men så godt som. En ny video er nu frigivet på YouTube og denne giver rygterne nyt liv.

 – Google Pixel XL 2 afsløret – se det kommende flagskib

I videoen ”googles” der efter en masse spørgsmål omkring en telefon – og svaret fås altså onsdag den 4. oktober – sluttes det med at oplyse i videoen.

Dermed fortsætter rygterne om en lancering af nye Pixel-telefoner altså. Senest kunne vi i går oplyse, at en stor plakat med en teaser var set i den amerikanske by Boston.

 – Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

Du kan se videoen herunder.

Der florerer mange rygter omkring de kommende Pixel-modeller. Det ventes blandt andet, at være henholdsvis HTC og LG der har produceret hardwaren. Næste generation af Pixel-telefonerne skulle også komme med en funktion, der minder om Edge Sense fra HTC U11. Denne funktion skal formentlig primært bruges til betjening af Google Assistant.

MereMobil.dk holder øje og dækker selvfølgelig eventen og alle detaljer omkring den eller de nye Pixel-telefoner.

 

Mere til historien

Sidste års Pixel og Pixel XL kom ikke til salg officielt på det danske marked. Men det kan vi håbe, at dette års modeller gør.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer