Google teaser om Pixel-event i ny video

Google har frigivet en ny video på YouTube, hvor de teaser for event med Pixel-telefonerne. Onsdag den 4. oktober er endnu engang datoen.

Plakat spottet i Boston med ordlyden "Ask more of your phone" - der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Plakat spottet i Boston med ordlyden “Ask more of your phone” – der kunne være teaser for Pixel-event (Kilde: Android Authority / Droid Life)

Google har ikke direkte meldt ud, at de afholder Google Pixel-event onsdag den 4. oktober 2017. Men så godt som. En ny video er nu frigivet på YouTube og denne giver rygterne nyt liv.

 – Google Pixel XL 2 afsløret – se det kommende flagskib

I videoen ”googles” der efter en masse spørgsmål omkring en telefon – og svaret fås altså onsdag den 4. oktober – sluttes det med at oplyse i videoen.

Dermed fortsætter rygterne om en lancering af nye Pixel-telefoner altså. Senest kunne vi i går oplyse, at en stor plakat med en teaser var set i den amerikanske by Boston.

 – Google Pixel 2 offentliggøres måske 4. oktober

Du kan se videoen herunder.

Der florerer mange rygter omkring de kommende Pixel-modeller. Det ventes blandt andet, at være henholdsvis HTC og LG der har produceret hardwaren. Næste generation af Pixel-telefonerne skulle også komme med en funktion, der minder om Edge Sense fra HTC U11. Denne funktion skal formentlig primært bruges til betjening af Google Assistant.

MereMobil.dk holder øje og dækker selvfølgelig eventen og alle detaljer omkring den eller de nye Pixel-telefoner.

 

Mere til historien

Sidste års Pixel og Pixel XL kom ikke til salg officielt på det danske marked. Men det kan vi håbe, at dette års modeller gør.

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram