Netflix på iPhone understøtter nu HDR

Netflix på iPhone 8, iPhone 8 Plus og den kommende iPhone X kan vise billeder med bedre farve. Det kræver dog det dyreste Netflix-abonnement.

HDR, eller High Dynamic Range, har i et godt stykke tid været forbeholdt tv. Men i foråret fik LG G6 mulighed for at afspille HDR-formatet “Dolby Vision”, skrev The Verge. Nu er turen også kommet til iOS. Det rapporterer Ekstra Bladet.

iPhone 8 iPhone 8 Plus

iPhone 8 og iPhone 8 Plus understøtter nu HDR via Dolby Vision i Netflix. (Foto: Apple)

Ifølge Netflix er det kun iPhone 8- og iPhone 8 Plus-brugere, som pt. kan nyde godt af Dolby Vision. iPhone X vil dog også understøtte standarden, når den nye iPhone bliver tilgængelig i starten af november.

– iPhone 8 og 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

I første omgang er det udelukkende Netflix’ egne produktioner, som byder på Dolby Vision. Hvert program er markeret med et lille Dolby Vision-logo. Alternativt kan man søge på “HDR” for at finde titler i HDR.

Der er dog en lille hage ved Dolby Vision. For Netflix giver kun brugere med det meste omfattende abonnement adgang til de mere farverige billeder. Det betyder, at man skal punge ud med 129 kroner hver måned for at få adgang til HDR-indhold på de kompatible iOS-apparater.

– Samsung Galaxy Note 8 test – Note er stadig total unik

Android-brugere skal dog ikke være kede af den opdaterede Netflix-app på iOS. For følgende telefoner understøtter allerede HDR via Netflix-appen: Samsung Galaxy Note 8, Sony Xperia XZ Premium og Sony Xperia XZ1. Dertil kommer også LG G6 og V30, der ikke forhandles officielt i Danmark.

Netflix understøtter for tiden to HDR-formater på mobile enheder. Nemlig Dolby Vision og Mobile HDR. Sidstnævnte stiller større krav til skærmen. Ifølge The Verge så understøtter iPad Pro og den iPhone X begge dette mere krævende format. Det samme er i øvrigt tilfældet for flere Android-telefoner. Man skal dog være opmærksom på, at HDR på telefoner stiller mindre krav til skærmen end HDR på fjernsyn.

Mere til historien

Den første titel i HDR på Netflix var Netflix’ egen “Marco Polo”, der blev opgraderet til Mobile HDR i foråret 2016. Det skrev 4K.com.

Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Netflix varsler atter prisstigninger

2024 kan byde på prisstigninger hos Netflix.

(mere…)
Netflix fjerner det billigste abonnement

Det billigste annoncefrie abonnement er i en række lande nu blevet dyrere, da basisabonnementet ikke længere er en mulighed.

(mere…)
GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Netflix’ jagt på login-deling er en succes

Netflix har tilgang af abonnenter i bundter af millioner. Det får aktierne til at stige.

(mere…)
Netflix planlægger prisstigninger

Skal man tro nye oplysninger fra et amerikansk medie, så er Netflix på vej med nye prisstigninger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram