iPhone 8 og 8 Plus slår alle andre i ny kameratest

97

KORT NYT: Det bedste mobilkamera sidder i iPhone 8 Plus og i iPhone 8 der slår både HTC og Google.

DxOMark test sep07
DXoMarks kamerahitliste 22. september 2017 (Foto: MereMobil.dk)

Bedre kamera. Det siger de altid, producenterne. Men denne gang har Apple virkelig gjort noget ekstra ud af det.

Ifølge kameraeksperterne på DxOMark, der er bredt anerkendt for uafhængige anmeldelser, slår iPhone 8 og iPhone 8 Plus alle andre smartphones på markedet, når det kommer til mobilfotos.

Med en score på 94 point for iPhone 8 Plus og 92 point for iPhone 8 lægger Apple sig over de hidtidige bedste mobilkameraer med 2 og 4 point.

HTC U11 og Google Pixel har begge delt førstepladsen på DxOMarks liste, men nu ligger de på andenpladsen.

HTC U11 er den nye kamerakonge (maj 2017)

Ifølge DxOMark gør iPhone 8 modellerne det bedre når det kommer til fotoscener hvor HDR benyttes. Desuden bevarer de flere detaljer, og den overordnede eksponering er bedre end på iPhone 7 Plus, skriver DxOMark blandt andet.

Når det kommer til bokeh-effekten (motiv med sløret baggrund) er iPhone 8 Plus nu det bedste mobilkamera på dette punkt.

DxOMark har publiceret deres kameratest under overskriften ”Det bedste smartphone-kamera vi har testet.” Læs hele anmeldelsen fra DxOMark her.

UPDATE: Efter publiceringen af denne artikel har DxOMark offentliggjort testresultaterne for Samsung Galaxy Note 8, der scorer samme pointtal som iPhone 8 Plus. Kort efter kom testen af Pixel 2, der slår både Samsung og Apple.

DxO-folkene har endnu ikke testet kameraet i iPhone X.

Mere til historien

iPhone og iPhone 8 Plus har 12 megapixels opløsning. iPhone 8 Plus har både en telefoto og vidvinkellinse, og tilbyder 2x optisk zoom. Begge telefoner har optisk billedestabilisator.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
97 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer