OnePlus 5T får ny skærm og opdateret kamera-system

RYGTE: OnePlus 5T får skærm i nyt format og dual-kamera på hver 20 megapixels.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

OnePlus 5 bliver måske snart erstattet af OnePlus 5T (Foto: OnePlus)

OnePlus arbejder med stor sikkerhed på en afløser for OnePlus 5. Det skriver GSMArena. Et nyt benchmark lavet med tjenesten AnTuTu giver efter sigende et indblik i, hvad man kan forvente sig af dette års T-model fra OnePlus.

For det første kommer OnePlus 5T med to bagsidekameraer. Det er ikke noget nyt, for det samme så man med OnePlus 5. Men denne gang er begge kameraer i stand til at tage fotos på 20 megapixels.

OnePlus 5 spottet med Android Oreo

Man skal selvfølgelig også have en skærm til at se billederne på. Og den får et nyt format. OnePlus vælger angiveligt 16:9 fra. I stedet vil man satse på 18:9. Altså et skærmformat, der ikke tilgodeser det typiske 16:9 format, som langt de fleste YouTube-videoer er optaget i.

Benchmarket fortæller også, at indmaden er stort set uændret. Processoren er stadig fra Qualcomm. Nemlig Snapdragon 835, som sidder i næsten alle af 2017’s Android-flagskibe. Derudover er der 8 GB RAM og en samlet lagerplads på 128 GB. OnePlus 5 er tilgængelig i flere forskellige varianter med forskellige mængder RAM og lagerplads.

Rygterne svirrer om OnePlus 5T

Mens processor og RAM formodentlig ikke bliver opdateret, så bliver batteriet en smule større. Det ender ifølge rygterne på 3.450 mAh. Det får dermed 150 ekstra mAh at gøre godt med i forhold til OnePlus 5, der i forvejen var godkendt. For batteriet imponerede nemlig i MereMobil.dk’s test af OnePlus 5.

– OnePlus vil indsamle mindre data om brugerne

Priserne vil angiveligt ikke blive opdateret. Derfor er det meget sandsynligt, at OnePlus 5T ligger mellem 3.799 og 4.299 kroner. Og så er priserne lidt lavere for studerende. Det får nemlig 10 procents rabat.

Mere til historien

I øjeblikket melder OnePlus på sin hjemmeside, at OnePlus 5 ikke er på lager. Teleselskabet “3” sælger dog stadig telefonen.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram