OnePlus 5 sælges nu med studenterrabat

Årets studiestart er lige oppe over og de studerende kan derfor nyde godt af deres studenterrabatter. OnePlus er klar med 10 % studierabat.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

Har du set dig lun på den seneste topmodel fra OnePlus, så er der godt nyt. I hvert fald hvis du er studerende.

TEST: OnePlus 5 – god men så heller ikke bedre

OnePlus tilbyder nemlig studenterrabat på køb af OnePlus 5.

Så er du i markedet for, at skulle ud og investerer i en ny smartphone og har kig på OnePlus 5. Ja, så kan der blive lidt ekstra penge til byens mange fristelser. OnePlus tilbyder nemlig 10 procent studierabat ved køb af OnePlus 5.

OnePlus 5 Slate Grey fås nu med 8 GB RAM

Det er dog kun muligt, at købe ét eksemplar af den anmelderroste smartphone per ordre.

OnePlus 5 koster 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens den med 128 GB intern hukommelse koster 4.299 kroner uden abonnement.

Vælger studerende 64 GB modellen, så kan de altså nu erhverve sig et eksemplar af OnePlus 5 for 3.420 kroner uden abonnement.

Du kan læse mere om studierabat hos OnePlus her.

Mere til historien

Den nye Nokia 8 minder i øvrigt en del om OnePlus 5 på specifikationerne. Så brænder dit hjerte mere for ”gamle Nokia”, så er den bestemt også værd at kigge nærmere på.

Læs også:
Nokia 8 jagter OnePlus 5 – hvilken vil du købe?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram