OnePlus: 5T er vores hurtigst sælgende telefon

Ifølge den kinesiske producent har OnePlus 5T slået tidligere salgsrekorder. Men OnePlus vil ikke fortælle, hvor mange der er solgt.

OnePlus 5T (Foto: OnePlus)

OnePlus 5T er kun tilgængelig i én farve. (Foto: OnePlus)

OnePlus 5 er OnePlus’ hurtigst sælgende smartphone” hed det omkring lanceringen af OnePlus 5. Og nu gentager OnePlus succesen med salget af OnePlus 5T. Det fremgår af mobilproducentens Twitter-konto.

Ifølge OnePlus blev OnePlus 5T selskabets hurtigst sælgende produkt i løbet af seks timer. Det er uvist, hvad det helt præcist betyder. OnePlus har nemlig ikke knyttet nogle tal til deres Tweet. Derfor er det også svært at sætte salget i relation til andre OnePlus-produkter. Det samme var i øvrigt tilfældet, da OnePlus tweetede næsten det samme om forgængeren.

OnePlus 5T test – stort set en OnePlus 5

OnePlus er ikke blege for at se salget af OnePlus 5T som en succes. På Twitter har det kinesiske firma delt et kø-billede fra Indien. Hertil skriver OnePlus, at der var “massive køer” for at få fingrene i OnePlus 5T. Igen har OnePlus ingen tal på, hvor mange der slog vejen forbi.

I forbindelse med salget af forgængeren satsede teleselskabet 3 på en event. Her dukkede der efter sigende mere end 300 mennesker op. Det er uvist, hvorfor OnePlus ikke selv kan give tal for salget af OnePlus 5T og antallet af mennesker i køerne.

OnePlus 3 og OnePlus 3T får Android 8.0 Oreo

Med lanceringen af OnePlus 5T udgår forgængeren OnePlus 5. Det har OnePlus tidligere bekræftet. Dermed er OnePlus 5T den eneste telefon, som det kinesiske selskab sælger i julehandlen.

OnePlus 5T deler flere specifikationer med sin forgænger. Eksempelvis har de samme processor, samme mængde hukommelse og samme batterikapacitet. OnePlus 5T har dog en lidt større skærm og et opdateret kamerasystem.

Mere til historien

OnePlus har tidligere lancerede særudgave af sine telefoner. Det tæller eksempelvis “OnePlus 5 JCC Limited Edition”, der blevet skabt med hjælp fra en fransk modedesigner.

3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

(mere…)
Glasset splintrer men overlever telefonen?

VIDEO: Hvad sker der, når OnePlus 11 udsættes for en ekstrem bøjning? Se med her.

(mere…)
OnePlus bekræfter den første foldbare smartphone

Der været mange rygter om den kommende foldbare smartphone fra OnePlus. Nu er den endelig bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram