OnePlus 5 er OnePlus’ hurtigst sælgende smartphone

0

Salget af den nye topmodel, OnePlus 5, går indtil videre rigtig godt. Ifølge Carl Pei så er OnePlus 5 indtil videre selskabets hurtigst sælgende smartphone.

OnePlus 5
OnePlus 5 (Foto: OnePlus)

OnePlus offentliggjorde den nye topmodel, OnePlus 5 tirsdag den 20. juni. Allerede dagen efter kom den eksklusivt til salg i 10 byer rundt i verden.

Det skete ved nogle særlige pop-up shops. Ud fra interessen og efterspørgslen at dømme, så er OnePlus 5 selskabets hurtigst sælgende enhed til dato. Det oplyser, en af grundlæggerne af OnePlus Carl Pei på Twitter.

Han nævner dog ikke noget om, hvor mange eksemplarer der præcis er solgt af enheden på den første dag.

 – Danskerne rev OnePlus 5 ned ad hylderne

Foruden at være den hurtigst sælgende indtil nu, så er OnePlus også den dyreste telefon fra den kinesiske producent. Men det ser altså ikke ud til, at afskrække kunderne.

Ligesom de mange anklager om snyd med benchmarktests altså heller ikke ser ud til at påvirke interessen for OnePlus 5.

OnePlus 5 beskyldes for at snyde i benchmarktest

Telefonen kommer officielt til salg tirsdag den 27. juni 2017. Men kan altså allerede på nuværende tidspunkt forudbestilles hos teleselskabet 3, hvis man ikke var en af de heldige købere ved popup-eventen.

Prisen på OnePlus 5 starter ved 3.799 kroner uden abonnement for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Mens modellen med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse koster 4.299 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Du kan blive klogere på specifikationerne på OnePlus 5 og forgængeren OnePlus 3T i denne sammenlignings af specs.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer