OnePlus 5 udgår når lagrene er tømt

0

Er du interesseret i OnePlus 5, som virkelig imponerede før sommerferien? Så skal du være hurtig. OnePlus oplyser, at modellen udgår når lagrene er tømt.

OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)
OnePlus 5, Soft Gold (Foto: OnePlus)

OnePlus har tidligere på måneden offentliggjort efterfølgeren til OnePlus 5 – navnet er OnePlus 5T. Nu oplyser producenten, at forgængeren OnePlus 5 udgår fra sortimentet.

Den er allerede forsvundet på OnePlus’ officielle hjemmeside og vil ikke dukke op igen. Sådan lyder det fra OnePlus. Det skriver GSMArena.com.

 – Hvor store er forskellene på OnePlus 5T og OnePlus 5?

I Danmark sælger teleselskabet 3 OnePlus 5. Men altså kun indtil der ikke er flere enheder på lager.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 5T, der altså er det nyeste flagskib fra OnePlus. Og telefonen har også mange ligheder med forgængeren, men også nogle forbedringer i forhold til den.

TEST: OnePlus 5T– stort set en OnePlus 5

OnePlus virker altså til, at have en strategi, som går på at fjerne deres tidligere modeller og i stedet blot satse på en model. Da OnePlus 3T kom på markedet udgik OnePlus 3.

Mere til historien

OnePlus udsender netop i disse dage Android 8.0 Oreo-opdateringen til de tidligere modeller OnePlus 3 og OnePlus 3T, mens dette års modeller OnePlus 5 og OnePlus 5T altså ikke har den nyeste Android-version endnu. Denne er meldt ud til, at blive frigivet i starten af 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer